Vill du ha en Android-smartphone med mycket batteri? Ulefone Power på 6 200 mAh tar hand om det! (Foto)

De producenter som säljer i vår del verkar ovilliga att ens överskrida 3 000 mAhmen lyckligtvis i Kina finns det de som inte ställer till för många problem, som Ulefonesom med sin nästa smartphone, ringde inte av en slump Kraftbör syfta till att tillfredsställa den mest krävande allmänheten i fråga om autonomi.

Som du kanske redan har gissat borde vi ha en batteri från 6 200 mAh, och faktiskt, åtminstone att döma av de första läckta bilderna, som du också kan hitta i slutet av Arktis, verkar smarttelefonen lite tjock, tillräckligt för att innehålla ett batteri med så hög kapacitet.

LÄS ÄVEN: Doogee HomTom HT6 har ett 6 250 mAh batteri

Inga andra tekniska egenskaper är för närvarande kända, även om det, återigen från bilderna, är möjligt att se en fingeravtrycksläsare på baksidan och en metallprofil som omger Ulefone Power. På höger sida finns också en anpassningsbar knappsom du kan tilldela mer eller mindre vilken åtgärd du vill, från att fotografera med kameran till andra.

Ingen exakt information om när den ska anlända, men vi ska försöka att inte tappa den ur sikte; för nu lämnar vi dig till bilderna i fråga.

Relaterade artiklar

Back to top button