Vill du ha en $39 Marshmallow-smartphone? Om 10 dagar kommer det att finnas Oukitel C3 … (video)

Oukitel C3 är den nya instegsnivån för detta lilla kinesiska företag, som försöker sticka ut för en design som inte är anonym (även om den absolut inte är original) åtföljd av ett aggressivt pris.

Det är en 5” IPS HD (720 x 1 280 pixlar) med processor MediaTek MT6580 fyrkärnig, Endast 1 GB RAM men 8 GB internminne. På baksidan hittar vi en kamera från 8 megapixlar, framför en 2 MP, och strömförsörjningen anförtros till en 2 000 mAh batteri. Systemet bör redan vara uppgraderat till Android Marshmallowsom öppningsbilden antyder och som rapporterats av den officiella webbplatsen (mycket långsam att ladda – Redaktörens anmärkning).

Oukitel C3 är nu tillgänglig i förboka i 5 färger: svart, vit, klarblå, guld, mörkblå. Det officiella priset är $ 54,99men mellan 5 och 7 maj nästa blir det en blixten går upp (inte så blixt eftersom det kommer att pågå i 3 dagar) där priset borde sjunka till $39,99.

LÄS ÄVEN: Vernee visar oss nya bilder av Apollo Lite

Kampanjförsäljningen kommer att börja kl. 10.00 den 5 maj (17.00 GMT + 8) Lagren för just detta erbjudande är begränsade, och när slutsåld kommer priset att gå upp till 49,99 USD, även om ett nytt i detta fall kommer att vara Lagt till. silikonfodral fri. Med $54,99-versionen kommer det att finnas en till, förutom själva fodralet härdat glasfilm för att skydda skärmen.

Kort sagt, allt är ok på pappret, men om du verkligen vill veta hur denna Oukitel C3 beter sig, håll utkik för dess egen kommer snart. recension; för nu kan du ta en titt på den korta videopresentationen nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button