Vilket av dessa tre Nexus 5 (2015)-koncept gillar du bäst? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vilket av dessa tre Nexus 5 (2015)-koncept gillar du bäst? (Foto)

Efter gårdagens lilla läcka på nya Nexus har fansens fantasi återfått kraften och med den har de redan kommit tre vackra koncept framför vad som kan bli nästa LG Nexus 5 (2015)baserat på informationen som läckt hittills och på tidigare renderingar.

Jämfört med vad som sades i går, låt oss bara specificera en sak: LG:s Nexus har inte nödvändigtvis en böjd baksida som måtten indikerade, utan istället kan den ha en utskjutande bakre kamera, och detta skulle vara anledningen till de två värdena som anges för dess tjocklek. Smarttelefonen skulle i princip ha en tunnare profil än den gamla Nexus 5 (8 mm mot 8,6), men även med tanke på kameran skulle den nå 9,8 mm, alltså med ganska utskjutande linser.

Betrakta materialenLG:s Nexus kommer förmodligen bara att ha metallprofilen, medan Huaweis kommer att vara helt, som det kinesiska företaget redan har vant oss.

Hur som helst, detta är vad han rapporterar @OnLeaks, och har inga element för att förneka det, kommer vi att ta det för givet ett ögonblick. Så inget mer prat, och iväg till de tre renderingarna, som faktiskt fokuserar mer på framsidan än på baksidan, och föreställer sig tre olika konfigurationer för två främre högtalare: vilken gillar du bäst?

Relaterade artiklar

Back to top button