Vilken värld skulle det vara utan en Lite-version av Honor 10?

Note: We hope you enjoy reading this article: Vilken värld skulle det vara utan en Lite-version av Honor 10?

Heder 10 anlände till Italien för ett par veckor – vi har snabbt granskat det – och hittade omedelbart en fantastisk Framgång av allmänheten, tack vare det nästan oslagbara värdet för pengarna. Även i Kina går försäljningen mycket bra, så det skulle inte vara förvånande om Honor snart bestämde sig för att lansera en yngre brorefter en sedan länge etablerad tradition.

Faktum är att i åratal har alla Huawei / Honor smartphones i toppklass följts eller flankerats av Lite versioner, som påminner om hans egenskaper och namn för att ta sig fram bland de mest anonyma konkurrenterna. Det framkom nyligen från TENAA en ny smartphone, känd under kodnamnet LLD-AL20. Än så länge inget som får dig att tänka på Honor 10 Lite, förutom att föregångaren Honor 9 Lite som kodnamn har LLD-AL10.

Dessutom till och med specifikationer skulle tyckas motsvara välidentikit av en lillebror till Honor 10: display från 5,84 “full HD + i 19:9 (därför utrustad med hacksåsom P20 Lite), 2,36 GHz octa-core SoC (det vanliga Kirin 659?), 4 GB RAM Och 64 GB internminneutbyggbar via microSD upp till 256 GB.

Det oundvikliga dubbel kamera bak (13 + 2 megapixlar), assisterad av den främre 16 megapixeln, batteri från 2 900 mAh och det uppenbara stödet för Bluetooth, Wi-Fi och GPS. Lanseringen av detta påstådda Honor 10 Lite det kanske inte är långt borta och bli inte förvånad om du snart kommer att se den landa på vår marknad också.

Relaterade artiklar

Back to top button