Vilken Herman Miller-stol är bättre? –

Herman Miller utses som en känd tillverkare som gör några av de bästa ergonomiska stolarna av högsta klass som finns på marknaden. Det finns olika kategorier och modeller av stolar som detta märke är känt för. Nästa del av artikeln ägnas åt att jämföra Aeron och Embody. Dessa stolar är två av Herman Millers flaggskeppsmodeller.

Enligt Zoetico spelstolsrecension använder Shroud stolen Aeron från Herman Miller. Men som ett resultat av sitt samarbete med Logitech G använder han nu Herman Miller Embody-fåtölj. Båda dessa modeller har vissa likheter, men har också några betydande skillnader. Dessa skillnader beror på deras design, funktionalitet och övergripande prestanda. Beroende på dina behov kan du hitta det bästa av dessa två i följande guide. Men låt oss ta en titt på var och en av dem först.

Herman Miller Aeron recension

Aeron-stolen är den perfekta blandningen av mänskligt centrerad design och designteknik. Aeron-stolen har sålt över 7 miljoner enheter och har blivit erkänd som en hög ergonomisk arbetsstol även mer än 20 år efter sin debut.

Aeron-stolen av Herman Miller är mycket anpassningsbar och har en minimalistisk design. Den mäter 18,5 ″ X 28,25 ″ X 43 ″ (LxBxH) och har en lutningsmekanism, justerbar sitslutning och sitsvinkel, Posture Fit SL-mekanism, rörliga armstöd och överlägset ryggstöd.

Lutningsmekanismen i Aeron är speciellt utformad för att passa den naturliga S-kurvan i människokroppen. Den är lätt justerbar och kommer med en bladfjäder. Sitslutningsjusteringen är också inbyggd så att du kan slappna av utan att belasta ryggen. Den ger rätt vinkel för sätesjustering.

Herman Miller förkroppsligar recension

Denna stol har olika imponerande funktioner som Pixelated stödsystem, pneumatisk sitshöjdjustering, lutningsspänningsjustering, sitsdjupjustering, 3-läges tiltlås, armstödshöjdjustering och armstödsbreddsjustering, etc.

Denna kontorsstol är mycket bekväm och lätt att sitta på. Har en bra uppsättning justerbara funktioner. Den ser väldigt välbyggd ut och presterar bra jämfört med sin prislapp. Tillverkad i USA med hög byggkvalitet, lämplig för ett brett spektrum av människor, har pixelstöd för din kroppstyp, med ett flexibelt säte och ryggstöd som möjliggör snabb rörelse. Dess dimensioner är 29,5 “B x 26,5” x 42-45 “H och den kan hålla upp till 300 pund. vikt. Basen på denna stol finns i tre olika ytbehandlingar som grafit, titan och polerad aluminium.

Herman Miller Aeron vs. Embody

1.komfort

Att välja den bästa stolen när det gäller komfort är en mycket subjektiv fråga. Vissa kanske tycker att det är bekvämt, medan andra kanske inte. Herman Miller designade båda sätena på olika sätt. Aeron har en tjock ram och bred rygg, och dess ram är klädd i 8Z Pellicle mesh. Nätet är av god kvalitet och behagligt att ta på. Den är bekväm att sitta på och lätt att använda. Ramen kan dock vara ett problem för vissa människor, eftersom dess sidostöd känns på höfterna eller låren. Aeron-stolen känns som att den klämmer och håller dig så att du sitter i en specifik position.

Dessutom har Embody en snygg design med hög rygg, medan Aeron har en bredare rygg som är högre än genomsnittet. Var och en av dessa stolar har vadderade armstöd, men Embodys armstödsjusteringar är bättre än Aerons eftersom de passar ett bredare spektrum av människor, medan Aerons armstödsjusteringar är mer lämpade för att skriva och utföra uppgifter.

2. Byggkvalitet

Embody har en smal design med hög rygg, medan Aeron kommer med en bredare rygg som är högre än den genomsnittliga höjden. Varje säte kommer med vadderade armstöd, men Embody-armstödsjusteringarna är bättre lämpade för ett bredare spektrum av människor, medan Aeron-armstödsjusteringarna är bättre lämpade för att skriva och utföra uppgifter. Båda stolarna är tillverkade i USA med komponenter av högsta kvalitet. Deras distinkta design och användning gör dem bättre än de flesta modeller på marknaden. Deras byggkvalitet har testats och rankats bland de 3 bästa stolarna av Herman Miller. Dessa komponenter har designats speciellt för att skapa kontorsstolar.

Storlek 3

Aeron från Herman Miller finns i flera olika storlekar, främst kallade A, B och C. Storlek A är designad speciellt för mindre personer. Den syftar till att ge optimalt ergonomiskt stöd för personer upp till 5’2 tum långa och som inte väger mer än 130 pund. Storlek B är designad för personer som sträcker sig från 5’3 “till 6’6” och kan vara användbar för personer som väger mellan 140 och 300 pund. Den sista storleken, det vill säga C, är speciellt designad för de största individerna.

Herman Miller Embody-fåtöljen är unikt designad för att låta människor i nästan alla storlekar sitta och känna sig bekväma i den. Allt tack vare det ergonomiska sätesjusteringssystemet. Personer som är längre än 6 fot kan investera i en utökad Embody-modell, men även mycket korta personer kan känna sig bekväma i Embody-stolen eftersom Embody inte klarar belastningen, även om 300 pund är den högsta gränsen.

4. Hållning.

Embody-stolen är speciellt designad för att minska stress och är väl anpassad för att hålla din hållning i schack. Kontorsstolen har visat sig sänka din puls när du sitter på den. “Dynamic Pixel Matrix”, enligt tillverkaren, är speciellt designad för att stimulera blodflödet och syreflödet till rygg, axlar och kropp. Dess stödram har utformats för att minska trycket när du sitter.

Även om Aeron inte är lika hög som Embody, är den mycket bredare. Dess tjocka ram ger en mer upprätt hållning jämfört med Embody. Aeron har ett bra mesh som ger bra stöd och bekväm anpassning med svankstödssystemet, och har en Posture Fit SL-mekanism som i hög grad hjälper till med korrigering av ryggraden när man sitter länge.

5. Ergonomiska inställningar

Aeron och Embody har olika funktioner, mekanismer och olika inställningar. parade växlar är tillgängliga på Aeron. Den enklaste Aeron-mekanismen har en spänningskontrollerad tiltfunktion som standard. Det finns en uppgradering av mekanismen som ger dig tre låslägen med möjlighet att luta sätet framåt. Denna omgjorda Aeron-urverk liknar nu i funktion Embody, som har integrerats som ett standardverk med fyra låslägen och spänningskontroll.

Både Embody och Aeron kommer med sitthöjdsjusteringar, armstödshöjdjusteringar och ett tiltlåssystem. Det finns vissa skillnader, till exempel har Aeron en vridbar greppdjupjustering, medan Embody har en greppbreddsjustering. Embody har ingen justerbar midja, medan Aeron har. Dessutom har Aeron inte sätes- och ryggjusteringar som Embody.

Slutsats

Båda Herman Miller-stolarna kan ses som en investering i din hälsa, produktivitet och komfort. Om du är en arbetsnarkoman och spenderar mest tid vid ditt skrivbord, rekommenderas det starkt att du köper en Herman skrivbordsstol av hög kvalitet. Både Aeron och Embody är mycket funktionella ergonomiska bordsstolar som ger användarkomfort, hjälper till att lindra tryckpunkter och smärta samtidigt som ryggraden justeras. Båda modellerna är tillverkade i USA och har utmärkta egenskaper och monteringsmekanismer. Båda dessa stolar är väldigt olika varandra och därför är det viktigt att inte veta vilka funktioner som passar dina behov.

Embody är en stol som avger mer traditionella vibrationer och klädselegenskaper än Aeron meshstolen. Embody har ett pixlat stödsystem med en fyra-lagers sits som gör sitsen mjukare än Aerons omslutande mesh-säte. Embody har en smal design med hög rygg, medan Aeron har en bred rygg, vilket gör den mer medelhög. Vi hoppas att den här jämförelsen hjälper dig att belysa skillnaderna mellan Embody och Aeron. Båda dessa modeller är lätta att använda och du bör köpa den som passar dina behov bäst samtidigt som du har alla deras funktioner i åtanke. När du köper får du branschens garanti och får dem färdigmonterade.

Relaterade artiklar

Back to top button