Vilken av de två Huawei P10 är den utan fingeravtrycksläsare på baksidan, porträtterad på det här fotot?

Note: We hope you enjoy reading this article: Vilken av de två Huawei P10 är den utan fingeravtrycksläsare på baksidan, porträtterad på det här fotot?

Med anledning av MWC i Barcelona kommer Huawei äntligen att presentera sin nästa topp i sortimentet för allmänheten, nämligen P10 och P10 Plus, som har dykt upp på våra sidor i månader tack vare det stora antalet rykte Och läcka som omger dem; idag visar vi dig en ny bild av bak- av en av de två enheterna, vilket bidrar till att tvivla på placering av fingeravtrycksläsare.

Till en början antog man faktiskt att läsaren var placerad på baksidan, men de senaste läckorna har visat att den troligen kommer att sitta på framsidan, integrerad i hemknappen. Skillnaden mellan denna information antas härröra från de två varianter som Huawei kommer att släppa ut på marknaden.

Det behöver inte sägas att det läckta fotot finns där dubbel kamera med teknikbaserad dubbel LED-blixt Leicanu ett varumärke för den kinesiska tillverkarens avancerade smartphones.

Andra funktioner som vi förmodligen kommer att hitta på de två Huawei är en skärm 5,2 / 5,5 “full HD / QHD, SoC Kirin 960Och batteri 3.100 / 3650 mAh.

Om det vill Huawei P10 eller Huawei P10 Plus att integrera eller inte fingeravtrycksläsaren i fronten är det inte känt: vi måste vänta till den 26 februari för att ta reda på det, det datum som Huawei satt för tillkännagivandet.

Relaterade artiklar

Back to top button