Vilka produkter skickas från Kina? –

Global varuspårning för China Post inkluderar små paket, stora paket och EMS. China Post små och stora paket kan spåras om de är registrerade, annars kan paketen inte spåras utanför Kina. Som framgår av transportmetoderna är den indelad i tre klasser: flygpaket, flygfrakt och landpaket. China Post Air Mail / Paket är den vanligaste, enkla och användbara. EMS är snabbare än Kina post, det är dyrare ändå.

China Post Tracking

Ship24 är ett sätt att spåra ditt paket från Kina till leveransdestinationen. Ange i princip nästa nummer som säljaren gav dig i bekräftelsemejlet i köpcentret My Order på Amazon, Asos, eBay eller på din e-handelssida. Med detta nästa nummer kommer du att kunna följa det och känna till den senaste statusen och området för din avgång.

Kina Post Litet paket

China Post International Small Packet används för att transportera lätta enheter som väger mindre än två kilo från Kina till olika länder och lokalbefolkningen. Detta är det mest prisvärda av alla andra fraktsätt. Föremål som småsaker, smycken, klädesplagg är lätta att leverera. Det används ofta i kommersiella e-handelscentra som eBay, Amazon och AliExpress idag, såväl som av enskilda kunder.

Hur skickar man ett paket med China Post?

Postnummer (postnummer *) anges i en bokstav eller ett paket med siffror. Postnummer är specifikt för varje land och representerar vanligtvis en specifik region. Det används vanligtvis för att förbättra organisationen och transporten av paket. Kinas postnummer består av sex datoriserade nummer.

China Post Shipping

Kinas postsändning är kanske den mest kända transportstrategin för tillfället. Det används av återförsäljare i Kina och Hongkong och är ovanligt jämfört med andra fordonsprocedurer som skickar paket över hela världen på mindre än en månad om det inte finns någon respitperiod. Lyckligtvis har Kina följande riktlinjer, enligt vilka de flesta förfrågningar behandlas inom 30 dagar.

I samma ögonblick som du tittar på din främsta marknadsplats eller onlinebutik kommer du sannolikt att lägga märke till många projekt som kan dyka upp tidigare när du väljer Express.

Vad krävs för att använda fraktmetoden i Kina?

I ljuset av data som tillhandahålls av USPS finns det några väsentliga saker som måste kontrolleras innan ett paket eller ett paket skickas med China Post. De allra flesta av dessa lokaler är relaterade till föremålets vikt och storlek.

Vikt: Vikten på det transporterade paketet får inte överstiga 2 kg (4,4 l BS). Denna vikt tar hänsyn till vikten av föremålet inuti, fyllmedel, stoppning, fraktlåda och vissa andra bindningsmaterial. Det enda undantaget från denna viktregel gäller för Israel, där applikationer kan väga upp till 3 kg (6,6 lb).

Pris: Här pratar vi om innehållsklassificeringen för alla skickade föremål, som inte kan överstiga 400 $ och måste skickas från Kina eller Hongkong till ett av de globala områden som är lämpliga för postsändning i Kina.

Minsta förpackningsstorlek: En uppåtgående tutu har en baslängd på 11 cm. Ett vanligt paket måste vara över 14 cm i storlek och över 11 cm i bredd. Bredd utöver längden överstiger 17 cm. Om setet är i denna ordning kan du använd en större låda och lägg till ännu mer bindemedel för att få plats med viktiga föremål.

Maximal förpackningsstorlek Den längsta sidan av en vanlig förpackning bör inte överstiga 60 cm. Dessutom bör längden, bredden och höjden inte överstiga 90 cm. En förskjuten förpackning är sannolikt inte mer än 90 cm och med ett horisontellt avstånd på no. mer än 104 cm…

Relaterade artiklar

Back to top button