Vilka mobiltelefoner kommer att testa MIUI 13 beta? –

Hur konstigt det än kan tyckas, den så kallade första betaversion av MIUI 13 ser ljuset redan innan den nya Xiaomi-anpassningsnivån har officiellt avtäckts. Det är inte första gången det händer och lämnar oss, precis som tidigare gånger, med förtydliganden och vissa tvivel.

En uppdatering som väntas med samma entusiasm som MIUI 12.5 eftersom den är tänkt att vara den definitiva uppdateringen som tar upp så många problem som har påverkat den kinesiska tillverkarens mobiltelefoner. Efter hand kommer vi att lära oss om läckorna och de första detaljerna i MIUI 13, men med detta nya steg öppnar ett förbud mot nya läckor, härifrån till deras presentation.

Varför är MIUI 13 beta redan släppt?

Anledningen till att tillverkaren och utvecklarna gav den senaste versionen av MIUI i betaversion för de måste själva testa vad som ska hända. Planeringen har redan utvecklats, men allt är inte i full gång förrän det ögonblick då MIUI 13 börjar ta de första stegen, det som börjar med denna rörelse.

beta miui 13

Det var genom Xiaomiui där vi kunde ta reda på denna information, eftersom den interna koden för betaversionerna som lanserades i Kina tillåter oss att se betydande förändringar. Den senaste betaversionen av MIUI 21.7.5 som presenterats hittills var version 12, och med ankomsten av MIUI 21.7.5 sker ändringen till version 0 igen. Det betyder att vi därför kommer att ställas inför en pre-release-version av MIUI 13, men Xiaomi kommer inte att kalla det så förrän den officiella presentationen.

Vilka tips ger den här betaversionen oss?

Den här lanseringen hjälper oss mer säkert att bekräfta ryktet som ryktas den officiella presentationen av MIUI 13 kommer att äga rum den 16 juli. … För tillfället förväntar han sig inte fler nyheter om MIUI, och för det måste vi vänta för att se allt som väntar i den interna koden för denna MIUI 13 beta, även om de senaste detaljerna redan har gjort det möjligt för oss att se en serie av fokuserade förändringar. om optimeringen av systemet, vilket är så nödvändigt för Xiaomi, och, naturligtvis, designen.

fecha xiaomi miui 13

Samtidigt närmar vi oss kunskapen om smartphones som kan uppdateras till MIUI 13, men om allt följer den fastställda planen är det som kommer att uppdateras nästan säkert, och först och främst är det Xiaomi I 11, Mi 10-serien och Mi-serien 9. Till dessa måste vi lägga till Redman Note 10 och Redmi Note 9, förutom Poco-terminalerna som vi hade möjlighet att träffa förra året.

Relaterade artiklar

Back to top button