Vilka är de snabbaste VPN:erna att bläddra i idag? –

Snabbaste VPN idag

Vi vet alla det använder ett VPN vår anslutning kan sakta ner. Detta är normalt och förekommer på både mobila enheter och stationära datorer. Däremot kan vi ställas inför ett mycket långsamt alternativ som praktiskt taget inte tillåter oss att navigera, medan det andra alternativet kan fungera mycket bättre, nästan som om vi surfade utan den här funktionen.

Särskilt gratis VPN är av betydligt sämre kvalitet. De tenderar att vara långsamma, orsaka skärsår, instabilitet och kan äventyra användarnas säkerhet. Men även för den som får betalt kan det vara svårt att erbjuda bra fart. Därför måste vi alltid jämföra och välja vilken som är bäst lämpad.

Vi ville upprepa rapporten där de visade de snabbaste VPN:erna vi kan använda idag. Ett urval som också presenterar några av de mest populära, som många läsare har installerat på sina datorer.

NordVPN, den snabbaste VPN som finns tillgänglig idag

Enligt denna rapport, som vi upprepar och där de testade olika VPN-tjänster, är den snabbaste hittills NordVPN … Det här är den som i genomsnitt presterade bäst på de olika testerna de körde för att avgöra vilka tjänster som är snabbast.

Men den här hastigheten, säger de, är inte långt från hans två närmaste förföljare. Detta Hostpot sköld och ExpressVPN … Dessa är utan tvekan de två mest populära verktygen som används av majoriteten av användare runt om i världen.

snabbaste VPN rätt nu, åtminstone enligt rapporten vi upprepar, är dessa NordVPN, Hostpot Shield och ExpressVPN. Det bör noteras att de i alla dessa fall är tillgängliga för såväl mobila enheter som datorer, förutom att de i vissa fall har webbläsartillägg.

Vilka faktorer påverkar VPN-hastigheten? För det första fungerar VPN korrekt. Det vill säga att det är viktigt att det inte finns några fel i installationen, så att vi har den uppdaterad och vältrimmad. Men du måste också överväga några problem som inte alltid finns i alla.

En av de viktigaste punkterna är antal servrar du har och i vilka länder de är tillgängliga. I vissa fall kan detta vara kritiskt. Det är också viktigt om vi delar vår bandbredd eller inte, vilket vanligtvis händer med gratisversioner.

Men det bör också noteras att krypteringstyp vad du använder kan ha en positiv eller negativ effekt på VPN-hastigheten. Alla lösningar kommer inte att ha samma kryptering, och detta är ytterligare en punkt att tänka på när du använder något av alternativen.

Relaterade artiklar

Back to top button