Vilka är de bästa? –

Är tredjepartsladdarna av god kvalitet?

Utvalda märken Apple-certifierad för deras korrekta funktion. Uppenbarligen kommer vissa av dem att laddas snabbare och andra kommer att vara långsammare beroende på vilken du väljer, men i slutändan har de alla ett excellenscertifikat. Faktum är att det är något viktigt att tänka på, vilket är att de har skyddssystem mot överhettning och andra problem som kan uppstå under laddning, så detta är ytterligare en garanti för sinnesfrid för dig och din MacBook. …

Strömadaptrar

Baseus USB-C laddare

I det här fallet erbjuder Baseus-märket dig en USB-C-strömadapter så att du kan använda den för att ladda dina enheter, särskilt MacBook Pro eller MacBook Air, eftersom den har 100W ström och upp till tre olika portar, så att du kan anslut även andra enheter. Detta är definitivt ett bra alternativ om du vill minska antalet nätadaptrar eller om du får slut på eluttag i ditt rum.

TOPK USB-C laddare

I det här fallet erbjuder TOPK en dubbel USC-A och en USB-C-strömadapter som kommer att vara exakt den du kommer att använda för att ladda din MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro. Den erbjuder upp till 65W effekt, så den täcker helt energibehovet för din bärbara Apple-dator och erbjuder dig även två andra portar för att ladda de enheter du behöver.

CHOETECH

Ett av märkena som erbjuder ytterligare tillbehör för Apple-produkter är CHOETECH, och det finns givetvis även i denna samling med en 65W strömadapter som har en USB-A-port och ytterligare en USB-C-port som krävs för att du ska kunna ladda din MacBook , MacBook Air och MacBook Pro. Dessutom gör dess design och dimensioner den idealisk för alla resor eller om ditt rum är trångt, utan tvekan ett mycket intressant alternativ.

MagSafe-laddare för MacBook

Laddare galet pris

Om du har en MacBook Pro från före 2012 finns det säkert färre alternativ på laddarmarknaden varje dag, här är en 60W Madprice-laddare som du kan använda för att ladda din MacBook Pro till och med 2012.

Rocketek laddare

MagSafe-laddare, men inte för iPhone, om inte för Mac, i det här fallet för 13, 15 och 17-tums MacBook Pro med denna laddningsteknik. Den har 85W effekt för att möta strömbehovet för din MacBook Pro. Den är även kompatibel med MacBook Air-modeller med MagSafe-teknik.

And More Laddare

Här ger AndMore dig MagSafe-laddaren för 11 och 13-tums MacBook Airs efter 2012 och fram till 2018. Ett utmärkt alternativ om du letar efter en billig laddare av hög kvalitet till din fantastiska MacBook Air. Har en effekt på 45W.

USB-C-kablar

NIMASO USB-C-kabel

I det här fallet har Nimaso en USB-C till USB-C-kabel som är kompatibel med MacBook Air och Pro som har denna laddningsteknik. Denna kabel klarar upp till 60W effekt och finns i olika storlekar, så att du kan skräddarsy ditt köp efter dina behov.

UGREEN USB-C till USB-C-kabel

UGREEN är ett annat märke som alltid levererar tillbehör till Apple-produkter, och det kommer naturligtvis inte att misslyckas med att erbjuda dig en bra USB-C-kabel som kan användas för att ladda både din MacBook Air och MacBook Pro om de stöder en sådan. tekniker. Klarar upp till 60 watt effekt och finns även i olika storlekar.

Helpers lab USB-C laddare

I det här fallet erbjuder vi dig inte bara en USB-C-kabel, utan Helpers erbjuder dig också en strömadapter i detta perfekta paket för att möta din Apple-laptops energibehov eftersom den är kompatibel med både MacBook Air och MacBook Pro. Den kan leverera effekt upp till 65W.

Zasun USB-C laddare

Varumärket Zasun erbjuder en USB-C-laddare med en design som är väldigt lik originalet Apple, som liksom den tidigare varianten har ett paket som innehåller en strömadapter och en USB-C-kabel, med en kapacitet på upp till 87W.

Relaterade artiklar

Back to top button