Vilda rykten: Sony kan äntligen ändra design! (Nästa år.)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vilda rykten: Sony kan äntligen ändra design! (Nästa år.)

På Esato-forumet, som tidigare varit källan till både tillförlitlig och opålitlig information, gör sig ett par “konvergerande” rykten på väg, i den meningen att båda pekar åt samma håll. Ja, låt oss (äntligen) prata om en möjlig designförändring för Sony Xperia-smarttelefoner.

Om ledordet fram till nu hade varit “Omnibalance”, borde det japanska företagets framtida smartphones anta en design som heter “Mirai“En helt förnyad design, som vi borde se för första gången Mobile World Congress 2018.

Uppenbarligen har vi inga bilder att tillhandahålla oss (det skulle vara för lätt), men de allmänna indikationerna som ges talar om en design som refererar till de nuvarande Sony-TV-apparaterna, dvs. reducerade ramar, OLED-skärmmen alltid med de två främre högtalarna, snarare än att tillgripa mer specifika lösningar.

Det är ganska generisk information, och det är också uppenbart att Sony kommer att ändra något förr eller senare, men om du bara ivrigt väntade på nyheter i den här meningen så har du nu något att hoppas på.

Och något är alltid bättre än ingenting, eller hur?

Relaterade artiklar

Back to top button