Viktigt undvikas: Nubia Z18 mini kommer! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Viktigt undvikas: Nubia Z18 mini kommer! (Foto)

Hur mycket hack tål du? Om svaret är “lite ja”, så kommer du inte att förakta den nya Nubia Z18 mini, anländer den 11 april; åtminstone om CAD-renderingarna nedan visar sig vara sanna. Det kinesiska företagets smartphone värdesätter i själva verket upplevelsen av Essential Phone och tar den lite längre, vilket ytterligare tunnar ut utrymmet som upptas av den främre kameran, det enda “hacket som påverkar” en annars riktigt skärm fullskärm.

Tyvärr vet vi inte mycket av vad denna Z18 mini kommer att reservera för oss (ett namn som vi fortfarande har vissa tvivel på, särskilt för suffixet “mini”). Företaget bekräftade bara en dubbel bakkamera från 24 megapixel, som du kan se tydligt illustrerad nedan. Vi har också en fingeravtrycksläsarealltid på baksidan, eftersom det inte finns något utrymme framtill att sätta in den (såvida du inte använder futuristiska lösningar under displayen).

Det talas om en SoC Qualcomm Snapdragon 660 med 6 GB RAMmen dessa är ännu inte officiella specifikationer.

Med tanke på att lanseringen är precis runt hörnet är det inte ens värt att försöka för hårt: om designen bekräftades skulle vi redan vara nöjda, även om det ofta finns någon ram av skillnad mellan rendering och verklighet.

Relaterade artiklar

Back to top button