viktiga tillbehör för att skydda ditt smarta armband –

En produkt som växer snabbt inte bara för att det är en Xiaomi-produkt, utan också på grund av möjligheterna den erbjuder: den kan övervaka upp till 11 olika fysiska aktiviteter, den har alla typer av sensorer för att mäta steg, puls och mycket mer … Kort sagt, ett väldigt komplett aktivitetsarmband som du kan köpa för ett riktigt knockdown-pris.

Mi Band 5 är en delikat produkt

Naturligtvis, även om detta är ett riktigt komplett träningsarmband har det sina begränsningar. Börja med, Den viktigaste delen av alla armband är skärmen. Genom panelen kan du se eventuella notiser, se ditt tempo i loppet … Och problemet är att det är väldigt lätt att få någon skada.

Antingen på grund av att du föll illa, eller bara träffade en dörr, vägg eller något annat föremål, är faktum att skärm Xiaomi Mi Band 5 kan lida viss skada. Och så finns det irriterande repor. Det är sant att panelen har ett visst skydd, men vi kan försäkra dig om att det med tiden så småningom kommer att uppstå repor som kommer att störa estetiken hos denna bärbara enhet.

Alternativ att överväga

Som tur är behöver du bara köpa ett skärmskydd som undviker detta estetiska problem. Det är samma sak med ramarna som erbjuds av enheten. Å andra sidan har vi rem Mi Band 5 … Den här delen av armbandet är väldigt viktig, men den är också mycket känsligare än du kan föreställa dig. Lösning? Skaffa en ersättningsmodell som uppfyller dina förväntningar.

Så, för att göra det enklare för dig, har vi förberett en samling av tio tillbehör för Mi Band 5, med vilka du kan skydda den här gadgeten och undvika mer än en onödig skräck. Utan vidare lämnar vi dig med de olika alternativen som vi har valt åt dig. Missa inte!

NEO + Klämhållare

Vi inleder denna kollektion med en produkt som överraskar med sin användbarhet. Och faktum är att i många fall är det opraktiskt att bära ett smart armband på handleden, men du vill inte heller lämna ditt nya aktivitetsarmband bakom dig. Lösning? Placera din insats på detta klipp som låter dig placera Mi Band 5 i sportskor eller någon annanstans på ett mycket bekvämt och framför allt säkert sätt. Det är omöjligt att gå vilse!

CAVN skyddsfilm

Som vi påpekade tidigare är en annan av de viktigaste sakerna som du måste ha om du köpte Xiaomi Mi Band 5 skärmskyddet, som är ansvarigt för att förhindra skador på panelen. Denna speciella modell har ett anti-fingeravtryckssystem förutom att det skyddar panelen från eventuella repor.

Set med bälten och skydd Milomdoi

I det här fallet vill vi rekommendera det kompletta paketet, som inte kommer att göra dig besviken det minsta, som du kan skryta med unik design i Förutom fyra TPU-block för att skydda armbandet från eventuella stötar eller fall. Främst för att det inte ingår mer än 15 olika färgade remmar i paketet.

Armband i militär stil

Vi har redan påpekat att ett annat element som du inte bör ignorera om du vill skydda ditt Xiaomi-aktivitetsarmband är detta paket, som innehåller tre silikonband med kamouflage beskrivningar … En enkel produkt tillverkad av mycket slitstarkt silikon som säkerställer att inget av bältena går sönder vid de mest olämpliga ögonblicken.

Skärmskydd UniqueMe

Ett annat skärmskydd som inte får missas är modellen från UniqueMe … Denna produkt är väldigt enkel att installera, så på bara några minuter har du ett fullt fungerande aktivitetsarmband samt ytterligare skydd som gör att du känner dig säkrare i vetskapen om att skärmen inte går sönder lika lätt.

Skyddsfilm AtFoliX

Fortsätter detta urval med de bästa tillbehör för att ta hand om din Xiaomi Mi Band 5, vi kunde inte låta bli att rekommendera detta andra skärmskydd. Flexibel modell som ger utmärkt beröringskänsla. Det bästa? Att du kan lägga upp det på några sekunder.

Rem till Mi Band 5 från BDIG

Detta paket är två i ett. Å ena sidan finns det tre skyddsarmband för ditt aktiva armband. Alternativt kan du njuta av en roséguld-imitation av rostfritt stål för en unik stil som står i centrum.

Ersättningsladdare CAVN

Xiaomi Mi Band 5 överraskade med sitt nya laddningssystem som förbättrar användarupplevelsen. Aktivitetsspåraren behöver alltså inte kopplas bort från remmen under laddning. Men det är skönt att ha utbytbar laddare i vid brott på originalet. Och dess pris är en riktig rivning.

Silikonrem

Vad sägs om detta andra utbytbara band. Tillverkad av mycket hållbart silikon som säkerställer att oavsett vilken sport du spelar, kan du använda den med sinnesfrid och vet att den kommer att ta vilken löpning som helst utan problem.

Metallband

Ett annat bra alternativ att överväga om du letar efter en starkare rem för att skydda ditt armband är den andra modellen i rostfritt stål. En produkt med bra finish som garanterar hållbarhet och ett mycket attraktivt pris.

Milomdoi skyddsrem

För att avsluta samlingen av de bästa Xiaomi Mi Band 5-vårdstillbehören vill vi rekommendera detta andra paket, som inkluderar en metallrem för att visa upp en mycket attraktiv design, samt två skärmskydd för förhindra skador på skärmen på detta armband.

Relaterade artiklar

Back to top button