Vikten av energibesparing i Galaxy S5

Note: We hope you enjoy reading this article: Vikten av energibesparing i Galaxy S5

Utöver den övergripande bedömningen av Galaxy S5, verkar Samsung verkligen ha lagt tonvikten på en aspekt som ligger oss väldigt varmt om hjärtat, till och med mer än vad det från början verkade, i efterdyningarna av presentationen: energi sparande.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S5: fokus på hårdvara

Förutom möjligheten att sätta in skärmen svartvitt för att hålla så mycket laddning som möjligt i “nödsituationer” kommer smarttelefonen också att dra nytta av Lucid Softwares PowerExtend-svit för att på bästa sätt klämma 2 800 mAh:

  • NavExtend: optimerar energiförbrukningen (upp till 25 %) under GPS-navigeringpå ett transparent sätt för användaren, “med huvudnavigeringsmjukvaran”.
  • WebExtend: tills 25 % mer självständighet under webbsurfande. Funktionen är inte begränsad till bara Samsungs webbläsare utan även till tredjeparts.
  • GameExtend: i detta fall talas det till och med om en ökning upp till 50 % under användning av mycket intensivt lekfullt innehåll. Samma funktion var redan implementerad i Galaxy Note 3.

Det här är inte alternativ du hittar i systeminställningarna, för låt oss prata om optimeringar på kärnnivåsom därför inte kan aktiveras eller inaktiveras av användaren.

Uppenbarligen är det för tidigt att bedöma dess godhet, men vi kommer inte att underlåta att uppehålla oss vid recensionen.

Relaterade artiklar

Back to top button