Videor på låsskärmen kommer också till Galaxy S8 och Note 8, men ditt batteri ber om nåd (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Videor på låsskärmen kommer också till Galaxy S8 och Note 8, men ditt batteri ber om nåd (foto)

Det är meningslöst att förneka att Galaxy S9 och S9 + har varit smartphones som är allt annat än revolutionerande jämfört med sina omedelbara föregångare, där Samsung nu programmässigt har valt att följa en strategi som Apple har godkänt i flera år. Därför, om hårdvaruinnovationerna har varit riktigt begränsade, har Samsung försökt hänge sig åt programvaraintroducerar många nya funktioner, några användbara och viktiga, andra sekundära och endast av effekt. Denna sista kategori inkluderar möjligheten att ställa in uppspelningen av en kort animerad sekvens på låsskärmensom sedan en tid tillbaka även har landat på Galaxy S8 och Note 8.

Samsung kallar funktionen Videolåsskärm, även om det vore mer korrekt att tala om korta animationer som kommer till liv när enheten återaktiveras. Kort eftersom det säger sig självt att en sådan funktion – förvisso tilltalande för ögat – verkligen riskerar äventyra en autonomi som alltid har varit en av Galaxy S8:s akilleshäl och som inte lyser speciellt ens på de större S8+ och Note 8.

Men om du är intresserad av att använda den – eller åtminstone prova dess effekt – på egen risk, hittar du bland inställningarna posten som gäller Videolåsskärmintroducerad med en av de senaste programuppdateringarna, särskilt firmware G950FXXU2CRF7 för Galaxy S8 och N950FXXU3CRF4 för Galaxy Note 8. Nello Lagra av Samsung-teman finns det också en sektion från vilken ladda ner eller köp nya videor för låsskärmen, eller så kan du också ställa in en videon du skapade.

Relaterade artiklar

Back to top button