Vi vet inte om vi ska tro på denna återgivning av Mi5S med dubbla kameror

Note: We hope you enjoy reading this article: Vi vet inte om vi ska tro på denna återgivning av Mi5S med dubbla kameror

Det ser ut som en sommar full av nyheter: det finns olika enheter som bör debutera på marknaden från och med nu till slutet av september, och bland dem skulle det också finnas Xiaomi Mi5S, en möjlig variant av Xiaomi Mi5 utrustad med några uppgradering av hårdvarusidan ganska välsmakande.

Bortsett från det faktum att det inte är så meningsfullt att konkurrera med den nyligen presenterade Mi5, skulle denna nya Mi5S ståta med display Force Touchen fingeravtrycksläsare”ultraljuds-“, böjd skärm, ryggskal i glas och framför allt en dubbel kamera. För att ytterligare bekräfta detta, om de senaste dagarnas rykten inte räckte, en ny “framställa“som dock, åtminstone vid första anblicken, ser ut som ett slags fotomontage baserat på bakskalet på Mi5.

De två enheterna ska likna varandra, och inte lite, så det är också möjligt att renderingen i fråga var ja “photoshoppad”, men att den gjordes i god tro med hänsyn till enhetens slutliga utseende.

Dessutom skulle positionen för den dubbla kameran och den dubbla LED-blixten sammanfalla med den som sågs i en CAD för några dagar sedan.

Relaterade artiklar

Back to top button