Vi pratar redan om priserna på nästa Nokia D1C med Android: billigt, men inte så mycket

Note: We hope you enjoy reading this article: Vi pratar redan om priserna på nästa Nokia D1C med Android: billigt, men inte så mycket

Nokia D1C bör representera en av de första, om inte den första, återkomsten av Nokia bland Android-smarttelefonerna, och tillsammans med nyfikenheten att ta reda på hur de nya modellerna från det finska företaget kommer att se ut (renderingen vid öppningen borde vara en ganska pålitlig rekonstruktion av D1C), ja börjar redan prata om priser.

Vi påminner om att Nokia D1C bör komma i två varianter, 5 och 5,5”, båda full HD, med Snapdragon 430-processor, 2/3 GB RAM, 16 GB internminne, 13/16 megapixel huvudkamera och sekundär 8- megapixelkamera; båda bygger på Android Nougat.

Tja, den pris av 2GB-versionen bör vara Rs 9 999, ungefär 140 €medan det för 3 GB-en skulle behövas cirka 12 999 180 €. Tänk på att dessa siffror inte på något sätt är verifierade eller verifierbara, men att även om det var priserna på den indiska marknaden så är det rimligt att förvänta sig ett högre värde på våra.

Vi är alltså inne medel-låg intervallmen tittar man bara på den tekniska bilden är siffror som står i proportion till konkurrenterna, även om det är svårt att bedöma en smartphone enbart utifrån specifikationerna, särskilt en Nokia.

Givet, inte givet, att detta fortfarande betyder något.

För den officiella lanseringen kommer vi fortfarande att behöva vänta, med all sannolikhet, på Mobile World Congress 2017, i en period då tävlingen säkerligen kommer att avslöja många andra innovationer, även om de förmodligen är av mycket högre nivå.

Relaterade artiklar

Back to top button