Vernee Apollo “uppdaterar” med MediaTek Helio X25 CPU (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vernee Apollo “uppdaterar” med MediaTek Helio X25 CPU (foton och video)

Du kanske inte kommer ihåg det, men Vernee Apollo, toppen av sortimentet för detta intressanta kinesiska företag, hade tillkännagivits med SoC MediaTek Helio X20. Här, glöm det också, eftersom smarttelefonen uppdaterades före sin egen lansering, och nu kommer den att ha den senaste Helio X25som vi redan har testat i Meizu Pro 6.

Apollo kommer på marknaden kl juli, om det inte blir några andra förseningar (det var planerat till slutet av april), medan den lika intressanta Apollo Lite kommer i juni. Bara som en påminnelse påminner vi om att det är en 5,5” QHD, med 6 GB Bagge och 128 GB av internminne, kamera 21 megapixel bak och 8 megapixel fram. Plus att det borde finnas också tvinga beröring och dörr USB typ-C.

LÄS RECENSIONEN: Vernee Thor (foton och video)

Kort sagt, Apollo verkar vilja konkurrera med den huvudsakliga kinesiska konkurrensen, från ovan nämnda Meizu till andra, men vi får se senare om det kommer att leva upp till förväntningarna. För nu kan du beundra det i hans första officiella videon och i vissa relativa återgivningar.

Relaterade artiklar

Back to top button