Vernee Apollo kommer att lanseras i november och kommer att ha ett dedikerat VR-headset (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vernee Apollo kommer att lanseras i november och kommer att ha ett dedikerat VR-headset (bild)

Vernee Apollo kan skryta med det (inte särskilt eftertraktade) ryktet att vara en av de mest uppskjutna smartphones någonsin: ursprungligen planerad till april 2016, den sköts sedan upp till juli och sedan till och med till oktober. Men, även om det redan är november, har ingen hört av sig ännu.

Som tur är har vi goda nyheter till alla som har väntat på honom. Det kinesiska företaget har faktiskt uppgett det Apollo släpps i novembermed de första leveranserna planerade till december, så det är verkligen några dagar kvar till den officiella lanseringen.

Och det stannar inte där! För det nya toppsortimentet från Vernee kommer också att ha sällskap av släktingen virtuell verklighet headsetoch blev den första smarttelefonen med MediaTek SoC som är kompatibel med denna teknik.

En enhet som utger sig för att vara bland de mest intressanta av den sista delen av året, och som tack vare virtuell verklighet får ännu mer uppmärksamhet från alla fans. Väntar du på det? Gillar du tillägget av VR-headsetet?

Relaterade artiklar

Back to top button