Vernee Apollo blir Lite och lovar att bli den billigaste smartphonen med Helio X20 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vernee Apollo blir Lite och lovar att bli den billigaste smartphonen med Helio X20 (foto)

Verneeen av de många kinesiska “second-tier” smartphonetillverkarna, om vi kan definiera dem på det sättet, tillkännager versionen Gräl av sin topp i Apollo-sortimentet, förmodligen också för att försöka uppmärksamma det senare.

Vernee Apollo Lite är därför en 5,5 tum full HD med processor MediaTek Helio X20, 4GB av Bagge och 32 GB av internminne. Även utrustad med kamera 16-megapixel bak och 5-megapixel fram, Vernee Apollo Lite kommer redan med Android 6.0 Marshmallow förinstallerad. Bland de speciella tecknen inkluderar vi också närvaron av USB typ-C Och hybrid dubbel SIM-kortplatssom kan användas för minnesexpansion.

LÄS ÄVEN: Vernee Thor till ett rabatterat pris för Uber-kunder

Lanseringen är planerad kl Majtill pris på $ 199,99, vilket gör honom till den billigaste smartphonen med Helio X20, åtminstone enligt Vernee. Om man ska lita på en tillverkare av den här typen eller inte är en annan sak, för support, uppdateringar och kvalitet är faktorer som vi knappast kan utvärdera i nuläget, men som vi absolut inte förväntar oss i nivå med konkurrenterna, inte ens den kinesiska.

Nedan hittar du en bild av en Vernee Apollo Lite-prototyp och en rendering av de två smartphones.

Relaterade artiklar

Back to top button