Vernee Apollo 2 kan bli den första smartphonen med Helio X30 SoC. Och Vernee Apollo?

Medan några av våra läsare nyligen har undrat vad som hände med den Vernee Apollosamma företag vid den senaste konferensen MediaTek han pratade till och med om Vernee Apollo 2efterföljaren till en enhet som faktiskt inte har kommit ut ännu.

Företaget lanserade nyligen den nya Vernee Mars på marknaden och du kanske nyligen har läst Vernee Apollo Lite-recensionen på våra sidor, men det finns fortfarande inga spår av Apollo. Så låt oss fokusera på fantomen Apollo 2: det verkar som att den ovannämnda enheten kan vara den första att montera den nya SoC Helio X30 som officiellt presenterades av MediaTek för några dagar sedan.

Helio X30 bör vara den första mobila processorn a dra fördel av en byggprocess på 10 nanometer. Det skulle då vara en dekakärna (2 Cortex A73, 4 Coretx A53, 4 Cortex A35) som kan garantera 43 % högre än för Helio X20.

Stöd för 8 GB RAM skulle sedan tillåta Vernee att sikta ännu högre genom att utrusta sin nya enhet med så mycket RAM som möjligt.

Enligt den senaste färdplanen som företaget visade, Vernee Apollo ska komma ut annons oktoberföljd av Mars Proffs till december, Thor Pro till februari 2017 och slutligen också Apollo 2 till Mars 2017.

Relaterade artiklar

Back to top button