Vernee anländer från Kina med raseri: här är toppen av Apollo-serien och Uber-telefonen Thor (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vernee anländer från Kina med raseri: här är toppen av Apollo-serien och Uber-telefonen Thor (foto)

I den ständigt bredare panorama av producenter av Kinesiska smartphonesdet finns ett nytt namn som försöker sticka ut från mängden: Vernee. Ett tidigare okänt företag, Vernee är redo att gå in på marknaden med två märkliga modeller: toppmodellen Apollo och Uber-telefonen Thor.

Av de första vet vi att han kommer att ha en skärm 5,5 tum QHD, drivs av MediaTek SoC Helio X20med 6 GB av Bagge och 128 GB av internminne. där kamera Baksidan kommer att vara en 21 megapixelkamera Sony IMX230medan den främre kommer att stanna vid 8 megapixlar, men bland de speciella funktionerna har vi också närvaron av tvinga beröringger USB typ-C och kropp unibody i metall.

På pappret är denna Vernee Apollo praktiskt taget inget mindre än, vilket förväntas komma ut på marknaden kl slutet av apriltill en pris fortfarande okänd. Låt det vara tydligt att vi förväntar oss en mycket aggressiv figur, men det är svårt att bedöma ett nytt varumärke utan att först ha provat dess erfarenhet av användning.

En annan anledning till viss skepsis är Vernee Thorföretagets andra smartphone, som säljs som en Uber-telefon, även om det inte är klart vad detta partnerskap ska bestå av förutom förladdningen av appen med samma namn. Vernee leker lite med orden när hon säger att Thor kommer att erbjuda en upplevelse lika snabb som Ubers, men parallellen fortsätter att vara påtvingad.

Ur teknisk synvinkel har vi en skärm 5 ” med glas lätt böjt i kanterna (2.5D), tryckt av CPU MediaTek MT6753, med 3 GB av Bagge16 GB av internminne expanderbar, kamera 13 megapixel bakre och 5 megapixel främre kamera, alla drivs av en batteri 2 800 mAh med snabbladdning utg Android 6.0 Marshmallow.

LÄS ÄVEN: Bästa kinesiska smartphones

Vernee Thor förväntas komma ut i marknadsannonsen april till a pris mycket aggressiv, men även i det här fallet förblir vi S. Thomas, som kommer att bedöma positivt (eller inte) produkten först efter att ha provat den.

Uppdatering 23/03: Vernee har meddelat priset på Thor: 130 $, med tillgänglighet förväntad i april, men har inte på något sätt förklarat kopplingen till Uber. I följande galleri har vi lagt till nya smartphonebilder.

Relaterade artiklar

Back to top button