Verkliga bilder och specifikationer för Lenovo Vibe P2 läcker ut

Idag verkar dagen för läckor och rykten vara, och den kinesiska tillverkaren av titeln vill inte vara mindre eller lämnas kvar i detta avseende. Precis, vi har några riktiga fotografier av kursen Lenovo Vibe P2, fortsättningen av Vibe P1.

Som du kan se på bilderna ovanför dessa rader är designen ganska lik sin föregångare. Dess kropp är tillverkad av aluminium.

Nu är ett avsnitt där det skiljer sig på framsidan. Där kan vi observera närvaron av a fysisk knapp längst ner. Man tror att den bara kommer att uppfylla funktionen för en fingeravtrycksläsare, det vill säga bara som en kapacitiv knapp. Detta beror på att det finns Android-karaktäristiska knappar på skärmen.

Bortsett från silhuetten har vi också några rykten om dess tekniska specifikationer.

Lenovo Vibe P2 skulle komma med en 5,5-tums skärm av AMOLED-typ i okänd upplösning. Din processor skulle vara en Qualcomm Snapdragon 625, åtföljd av en Adreno 506 GPU och 4 GB RAM.

Det enda kända avsnittet baserat på dess dimensioner är tjocklek: 8,5 millimeter. Dess batteri skulle vara 5000 mAhdärför bör autonomi inte vara ett problem i detta fall smartphone.

I den fotografiska sektionen har vi inte fått något, men styrt av bilderna uppskattar vi en bakre kamera med tvåfärgad LED-blixt. Det är det enda vi kan berätta för dig just nu.

Slutligen, Vibe P2 förmodligen saknar NFC. Ingenstans är motsvarande logotyp synlig, även om det kan vara så att Lenovo har beslutat att ta bort bilden men inte motsvarande funktion.

Vi påminner dig i alla fall om att allt som sägs och väckts fram till här bara är rykten. Var försiktig med all denna information och ta den med en nypa salt.

Källa: Gizmochina

Relaterade artiklar

Back to top button