Verkar 2 GB RAM lite kort för din Nexus 5X? Vissa har uppgraderat till 4 GB!

Note: We hope you enjoy reading this article: Verkar 2 GB RAM lite kort för din Nexus 5X? Vissa har uppgraderat till 4 GB!

Detta är ett vittnesbörd från en berömd användare forum XDA, men i slutändan kämpar vi inte för mycket för att tro det. Användaren i fråga hade stött på ett klassiskt bootloop-problem på sina trogna Nexus 5X köpt i Hong Kong. Uppenbarligen uppstod problemet direkt efter att garantin gått ut.

Tyvärr vägrade Hong Kong-divisionen att reparera enheten trots att den koreanska divisionen lovade obegränsad garanti i händelse av en bootloop. Användaren valde då en Kinesiskt reparationscenter. Reparatören föreslog då en RAM-uppgraderingeller 3 eller 4 GB, och användaren, utan något att förlora, valde 4 GB-snittet.

Uppenbarligen uppfinna en berättelse och “förfalska“ett par skärmdumpar är inget bra jobb, men som nämndes i början är vi ganska benägna att tro på historien. det är verkligen inte första gången som någon lägger handen på hårdvaran av en smartphone för att förbättra den.

Om de släpper ut en något förbättrad version av LG Nexus 5X på marknaden, skulle du ge oss en liten tanke?

Relaterade artiklar

Back to top button