Verkade P8 Lite 2017 för mycket? Honor 8 Lite kommer också (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Verkade P8 Lite 2017 för mycket? Honor 8 Lite kommer också (uppdaterad)

Honor 8 Lite – Lanseringen av Huawei P8 Lite 2017 har lämnat flera användare häpna. Valet av namn motiveras av den framgång den gode gamle mannen hade Huawei P8 Lite inte bara i Italien. Faktum är att på marknaden finns det fortfarande lika giltiga Huawei P9 Liteutan att räkna alla andra medium/low-end smartphones även under varumärket Honor och utan att ta hänsyn till att lanseringen av Huawei P10 (och möjligen även av P10 Lite) kommer närmare och närmare.

Allt detta ingress för att berätta att Huawei, under varumärket Äraär på väg att lanseras en Lite-variant av dess utmärkta Honor 8väldigt enkelt kallat Honor 8 Lite. Det vi visar dig är bilder som grävts fram av läckaren och visar enheten i fråga skyddad av de officiella häftesomslagen som kommer att medfölja releasen.

Det finns fortfarande inga detaljer om hårdvarusektorn, förutom att den ska vara utrustad med en sådan microUSB-port (ingen Type-C alltså).

Honor 8 Lite borde komma till en pris cirka 280 € i olika färger (blå, svart, guld och vit). Frågan är dock: fanns det verkligen ett behov av en annan enhet medel/lågt intervall med tanke på hur många som finns på marknaden just nu? En snabb lista för att påminna dig om de som finns på marknaden (honor 8 räknas inte med):

  • Huawei P9 Lite
  • Huawei P8 Lite 2017
  • Huawei GT3
  • Honor 6X
  • Honor 5C

Uppdatering : Det du ser på bilden är ja en Honor 8 Lite, men det är väldigt enkelt Huawei P8 Lite 2017. På vissa marknader kommer denna senare enhet att komma ut med namnet Honor 8 Lite. Bekräftelsen kommer direkt från Honor. Mysteriet löst då!

Relaterade artiklar

Back to top button