Världens största Samsung Galaxy S7 ligger i Moskva

Samsung Under de senaste månaderna har hans huvud gått lite, antingen på grund av den nya SuperUsun -kampanjen eller på grund av Samsung Galaxy S7 Edge Jätte har de lagt in Moskva, Ryssland. En skylt i form av en Galaxy S7 Giant att visa flaggskeppet för Samsung för alla som passerar förbi, och det finns många …

S7 Giant ligger i en byggnad i Moskva, på motorvägen som förbinder huvudstadens centrum med flygplatsen, ett område med mycket trafik varje dag och varje timme. Ungefär 800 000 fordon de passerar den vägen varje dag.

https://www.youtube.com/watch?v=LAvV0jisjuM

De Galaxy S7 Edge mäter 80 x 40 meter (höjd och bredd) och har mer än 1400 tum, Det är verkligen en skärm där olika S7 eller S7 Edge -meddelanden. Men det måste erkännas att det är en väldigt original idé och jag skulle utan tvekan sluta ta ett foto.

Nästa gigantiska Samsung Galaxy S7 Edge i Madrid

ProAndroid -bild
ProAndroid -bild

Många av er är de som har gått igenom Callao -torget och du har sett en affisch som den på bilden. Det betyder det också De kommer att innehålla en Samsung Galaxy S7 Edge på 1400 tum i den byggnaden. Det är ett område med mycket trafik, så den Wow -effekt som Samsung vill markera är säker.

Utan att bekräfta pris eller tillgänglighet …. (det är ett skämt…)

Relaterade artiklar

Back to top button