Världens största LEGO finns i Kina från Sagan om ringen –

Konungariket av block

Smaerd Land Museum i Shenzhen har en paviljong där LEGO-älskare har en fantastisk tid. Denna våning i museet, kallad “Kingdom of Blocks”, rymmer enorma byggnader som alla besökare inte har några ord att säga.

En sektion är science fiction-riket, där Star Wars-inspirerad design återskapar striden mellan rebeller och imperiet, med konstruktioner som Millennium Falcon eller det stora slagskeppet Trade Federation som vi kan se i The Phantom Menace. Med hjälp av modeller och dekorationer lyckas de skapa en otrolig atmosfär som

Den största byggnaden i världen

Men museets verkliga höjdpunkt är Fantasy World, en 500 kvadratmeter stor voljär där du kan njuta av stora, helt blockerade strukturer. Och det är där vår huvudperson ligger, eftersom denna blockkonstruktion med en yta på 191 kvadratmeter lockar till sig alla vyer över museet.

Inspirerad av platserna, karaktärerna och miljöerna i Sagan om ringen skapades denna imponerande skapelse av 50 designers som tog 3 år att färdigställa. De smartaste kommer att kunna se igenkännbara platser som fästningen Isengard, även om utseendet generellt sett förenar mycket fler likheter med andra fantastiska verk.

Är detta en LEGO-konstruktion?

Även om museet inte indikerar att de använde LEGO-klossar, ser det ut som om de flesta av klossarna används med märket, eller åtminstone mycket lika. Enligt videon som publicerades i Guinness Book of Records tog det minst 150 miljoner block att slutföra den, så vi vill inte presentera den budget som kommer att krävas för att slutföra den.

Om du vill se lite mer av denna design och andra visas i Småerd Land Museum , lämnar vi dig med den officiella webbplatsen så att du kan ta en titt på den och vem vet om du ska skriva ner adressen för att besöka den en dag. Museet ligger i Shenzhen, Kina, så du måste spara lite pengar för att planera din resa. Det är värt det!