Variant med Snapdragon 710 av Xiaomi Mi Max 3? Bara en hägring

Note: We hope you enjoy reading this article: Variant med Snapdragon 710 av Xiaomi Mi Max 3? Bara en hägring

Under loppet av den långa följande av rykte som följde med Xiaomi Mi Max 3 mot dess officiella presentation, hade fler röster fruktat hypotesen om en Pro variantutrustad med den mest presterande SoC Snapdragon 710. Till och med nyligen var nyheten tillbaka på modet, väcker förhoppningarna hos dem som älskar specifikationerna att skrika. Men här är den kalldusch slutgiltig.

Via en plats på Weibo, Zhi Zhiyuan – Xiaomi produktmarknadschef – sökes förneka en gång för alla dessa rykten, officiellt tillkännage att Mi Max 3-databladet är det som presenterades under presentationen och inga fler varianter kommer. Du kommer därför att behöva snälla du av Snapdragon 636, chip mycket välbalanserad och med mer än tillräckligt med prestanda för marknadens mellanklass.

Med tanke på mängden rykten som cirkulerat de senaste veckorna kan det vara så att Xiaomi har övervägt möjligheten att lansera en förbättrad variant av sin extra stora smartphone, men då överge idénförmodligen för att hålla priserna låga och inte trampa på tårna för andra avancerade modeller, om än av mindre generösa dimensioner.

Relaterade artiklar

Back to top button