Varför skulle du använda VBulletin för att skapa ditt forum? –

Om du spenderar någon tid online har du troligen stött på webbplatser med diskussionsområden där besökare kan interagera med varandra. Dessa diskussionsområden är oftast kända som forum, styrelser eller samhällen. En standardmetod för att lägga till ett forum på din webbplats är via vBulletin.

Designat och utvecklat av Jelsoft Enterprises Limited, vBulletin är ett program som laddas på en webbserver så att du kan skapa och hantera ett onlineforum eller diskussionsforum.

Det finns många fördelar med att ha ett forum på din webbplats. Till att börja med gör det en webbplats från en ensidig konversation mellan webbansvarig och deras besökare till en tvåvägsdiskussion. På detta sätt bildas samhällen. Som medlemmar i denna grupp kommer människor troligen att besöka webbplatsen oftare, vilket hjälper webbansvariga att uppnå sina mål. Detta är bara en av fördelarna med att ha ett forum på din webbplats. Låt oss titta på några fler.

Fördelar med att ha ett forum på din webbplats

Här är några av fördelarna med att ha ett diskussionsforum på din webbplats:

 • I allmänhet kommer forum att generera en stadig ström av nytt innehåll. Som ett resultat besöker människor din webbplats ofta så att de kan läsa det nya innehållet. Dessutom kan du ta reda på besökarnas intressen och preferenser för att skapa målinnehåll specifikt för deras behov.
 • Forum gör besökare från passiva observatörer till aktiva deltagare. De kan ställa frågor, kommentera och dela recensioner.
 • Forum kan snabbt bygga upp en brunn av kunskap på din webbplats, vilket ger din webbplats auktoritet i onlineutrymmet, särskilt om din webbplats ägnas åt ett visst ämne eller ämne.
 • Som ett resultat av foruminläggens olika karaktär kan din webbplats listas för flera poster i sökmotorer.
 • Varje medlem i ditt forum är en potentiell kund till någon, vilket innebär att du kan sälja annonsutrymme. Ju mer populärt ditt forum är, desto mer kommer du att kunna debitera annonsörer.
 • Ett forum är ett utmärkt sätt att skapa en vänkrets som har liknande intressen för dig.
 • Ett forum kan hjälpa till att stödja en kommersiell produkt eller tjänst genom att låta andra medlemmar svara på frågor om produkten eller tjänsten åt dig.

Nu när du förstår fördelarna med att bygga ett forum för din webbplats, låt oss titta på varför vi rekommenderar att du använder vBulleting för att bygga ditt forum.

Varför ska du använda vBulletin för att bygga ditt forum?

När det gäller att bygga ett forum erbjuder vBulletin en komplett lösning för webbplatsägarnas samhällsbehov. Det är en kommersiell produkt, vilket betyder att den inte är gratis. Därför passar det bättre för större webbplatser som ser mycket trafik snarare än mindre, mindre nyckelwebbplatser.

Dessutom erbjuder vBulletin en exceptionell supportnivå från sina utvecklare eftersom det är en kommersiell produkt. Om du stöter på några problem kan du därför förvänta dig att få hjälp snabbt.

Dessutom kommer vBulletin med ett antal tillägg och modifieringar. Detta innebär att du kan anpassa ditt forum så att det sticker ut från andra diskussionsforum på webben.

Några andra fördelar med vBulletin inkluderar:

 • Kompatibilitet: Du kan köra ditt forum med vBulletin med Windows OS, Linux OS, Mac OS, Solaris OS eller BSD.
 • Artikel publicering: vBulletin låter dig publicera artiklar med dess Publishing Suite.
 • Säkerhet: vBulletin erbjuder skydd på hög nivå för ditt forum, så du kan vara säker på att det inte kommer att hackas.
 • Dataimport: det är enkelt att importera data med vBulletin. Det betyder att du enkelt kan överföra informationen till anslagstavlan till vBulletin från andra forum.
 • Utvecklingsmöjligheter: förutom att skapa forum, med vBulletin kan du också bygga en blogg, webbplats eller andra webbprojekt.

vBulletin Hosting

vBulletin erbjuder ett internt molnhotellalternativ för sin programvara. Denna tjänst är dock mycket dyrare än kostnaden för många ledande värdleverantörer på marknaden. Därför är det mer ekonomiskt vettigt att överge vBulletins dyra månatliga värdepremier och istället köpa programvarulicensen mot en engångsavgift och hitta en annan leverantör som är värd för den.

Den bästa värdleverantören för vBulletin är en som är optimerad för vBulletin, och som erbjuder tillräckligt med bandbredd och lagringsutrymme för att köra stora kort. Helst bör det också ge en gratis domän, gratis vBulletin-installation med 1 klick.

Slutsats

Att ha ett forum på din webbplats är ett utmärkt sätt att bygga en grupp människor med liknande intressen. Det är också ett perfekt sätt att se till att din webbplats ständigt genererar nytt innehåll och ofta listas i sökmotorresultaten. När det gäller att välja programvara för diskussionsforum rekommenderar vi vBulletin. vBulletin har många fördelar, varav toppen är den exceptionella supporten du får från dess utvecklare. Andra fördelar inkluderar publicering av artiklar, hög säkerhet, dataimport, utvecklingsmöjligheter och kompatibilitet med flera olika operativsystem.

Tack för att du besöker techowns.com.

Relaterade artiklar

Back to top button