Varför har inte OnePlus kommersialiserat dessa gradientfärger för OnePlus 6? (Foto)

OnePlus förbereder sig för att avslöja sin nästa topp i sortimentet i morgon den 29 oktober, och idag ger vi dig några detaljer om den senaste smarttelefonen den har marknadsfört, OnePlus 6.

Det kinesiska företaget har bjudit in en youtuber Engelska i sitt huvudkontor för Prova den kommande OnePlus 6T och att noggrant följa hur teamet fungerar. Bland annat fick han möjlighet att observera några prototyper som testades vid utvecklingen av OnePlus 6, med några mycket speciella färger: i bilderna som visas i galleriet du kan observera färgerna lutning av enheten som har testats men aldrig marknadsförs.

LÄS OCH: OnePlus 6, recensionen

Färglösningarna liknar vad Huawei antog med färgning Skymning av sin P20 Pro och vi vet inte varför OnePlus har gett upp att marknadsföra dem för sin smartphone. Förmodligen ligger motivationen i det faktum att OnePlus inte ville ha det att våga med en för speciell färg.

Från den information som hittills finns tillgänglig på OnePlus 6T anser vi att även för den senare bör de inte marknadsföras den här typen av färger. Tid i morgon för officiell bekräftelse.

Via: TelefonarenaKälla: Mrwhosetheboss (YouTube)

Relaterade artiklar

Back to top button