Var kan jag köpa Redmi Note 10 och Note 10 Pro i Italien | Kupong

Xiaomi har berikat sitt erbjudande tillägnad mellanklassen med lanseringen av modellerna i Note 10-serien, bestående av fyra modeller (åtminstone vad gäller den europeiska marknaden). Om du är intresserad av enheterna i sortimentet, låt oss gå och se var du kan köpa Redmi Note 10 Och Not 10 Pro i Italien, uppenbarligen med fokus på besparingar!

Redmi Note 10 och Note 10 Pro anländer till Italien: var man kan köpa den nya Xiaomi

redmi not 10

När det gäller den äldre bror Redmi Note 10 Pro, det är ett mellanklass med funktioner som inte ska underskattas. Den inbyggda chipsetet är lo Snapdragon 732G medan skärmen är en stor panel AMOLED från 6,67 ″ Full HD + med uppdateringsfrekvens a 120 Hz. Kameran förlitar sig på en 108 MP: kort sagt, mellanklassen på Xiaomi är nu redo för revolutionen, med specifikationer som är avundade förra årets mellanklass. Vill du veta mer? Här hittar du vår recension.

Med Redmi Note 10 saker förändras men kvaliteten kvarstår: återigen har vi en display AMOLED (från 6.43 ″ Full HD +), medan SoC är en Snapdragon 678. Kameran sjunker till 48 MP men uppenbarligen blir priset ännu mer girigt. För vår recension, ta en titt här.

Men var du kan köpa Redmi Note 10 och Note 10 Pro i Italien? Uppenbarligen finns de två smartphonesna tillgängliga i Xiaomi-butiken och hos de viktigaste elektronikkedjorna. Men om du siktar på besparingar, erbjudanden och rabattkoder, nedan hittar du en hel serie lösningar.

HÄR FINNER DU TÄCK, FILM och TILLBEHÖR för not 10

HÄR FINNER DU TÄCK, FILM och TILLBEHÖR för Not 10 Pro

Amazon

Super Amazon-pris med Prime-frakt: endast 139 € för Redmi Note 10 från 4/64 GB. För att få rabatten måste du använda kupongen VIE9UUF3, som ska införas innan köpet avslutas, i lämpligt avsnitt. Glöm inte att använda rabattkod!

GShopper

Redmi Note 10 - 4/128 GB | GShopper

Frakt från EUROPA – Betalning med PayPal

Mer mindre

EdWayBuy

Xiaomi Redmi Note 10 - 4/64 GB - Global- Band 20 - EU-laddare | EdWayBuy

Frakt från EUROPA – Betalning med PayPal

Mer mindre

Xiaomi Redmi Note 10 - 4/128 GB - Global- Band 20 - EU-laddare | EdWayBuy

Frakt från EUROPA – Betalning med PayPal

Mer mindre

Banggood

AliExpress

Redmi Note 10 Pro - 6/64 GB | AliExpress

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button