Var kan jag köpa Realme 8 5G och 4G i Italien

var man kan köpa realme 8 5g 4g

Efter fästena dedikerade till modellen 8 Pro men framför allt på flaggskeppet GT (som du har frågat oss i många) kommer vår fördjupade analys vidare var man kan köpa Realme 8 5G Och 4G i Italien. De nya mellanklassmodellerna ger en frisk luft till ett attraktivt pris och anpassar sig till nästan alla behov (uppenbarligen med fokus på besparingar).

Realme 8 5G och 4G finns i Italien: var du kan köpa de nya mellanklasserna

Om du vill veta mer om 5G-modellen är detta länken till vår textöversyn; för teknisk datablad och lanseringsdetaljer, ta en titt här. Men nu inget mer prat, nedan hittar du alla detaljer om var man kan köpa Realme 8 5G Och 4G i Italien. Uppenbarligen finns båda enheterna redan i Realme online-butikskatalogen; för de mest krävande, det saknas ingen Amazon Prime!

HÄR FINNER DU TÄCK, FILM och TILLBEHÖR (version 5G)

HÄR FINNER DU TÄCK, FILM och TILLBEHÖR (4G-version)

Amazon

Från och med idag den 18 maj kommer försäljningen av Realme 8 5G upp Amazon, komplett med frakt främsta. Nedan hittar du inköpslänkar för både 5G-modellen och bror 4G.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikelOnePlus kommer med sina smarta TV-apparater till Europa

Relaterade artiklar

Back to top button