Väntar du på Honor 20? De sparar inte på antalet kameror, inte ens på Lite-varianten (foto)

Låt oss gå tillbaka till att prata om nästa smartphones som Honor kommer att lansera, vilket av tradition följ toppen av intervallet av äldre syster Huawei. Nästa Honor 20 kommer in tre varianter och även att Lite kommer att integrera en trippel- kamera.

Du kan se Honor 20 Lite i bilderna som visas i galleriet: designen överensstämmer mycket med vad vi visade dig för några dagar sedan, bakom ser vi trippel kamera förstärkt av den nya hedersslogan “Trippel din stil“. På framsidan finns en LCD-skärm från 6,21 (1 080 x 2 340 pixlar) med ett litet droppskår som rymmer den främre kameran. Under huven ska vi hitta en SoC Kirin 710 tillsammans med 4 GB RAM e 128 GB internt minne kan utökas.

LÄS OCH: Huawei P30 Pro, recensionen

Den trefaldiga kameran är lovande: det kommer en sensor från 24 MP, f / 1,8, en sekund från 8 MP vid vinkel och en tredje som kommer att användas för att utvärdera djup. För anslutningssidan finns det en modul Bluetooth 4.2, den jack för hörlurar och en port micro USB. Allt kommer att stödjas av ett batteri från 3.400 mAh.

De efterföljande bilder i galleriet visar de dig husen till de stora varianterna, Honor 20 och Honor 20 Pro som vi pratade om igår: utrymmena för kameran får oss att tänka att det också kan finnas mer än tre sensorer, särskilt med avseende på Pro-varianten sensor Till F är den ledande kandidaten för att bli den fjärde.

Fortfarande vi vet inte när de kommer fram officiellt de nya smartphonesna från Honor. Vi kommer att uppdatera dig så snart ytterligare nyheter dyker upp.

Källa: WinFuture, GSM Arena

Relaterade artiklar

Back to top button