Vanligaste betaproblem och fel –

Det har gått flera veckor sedan företaget officiellt presenterade nästa version av sitt operativsystem, Ios 15 … Och även om det redan finns många användare som njuter av betaversionen av denna nya version av Apples programvara, är sanningen inte bara goda nyheter. För om du är en av dem som åkte på ett äventyr för att testa denna betaversion måste du ha ställts inför ett antal problem som fick mer än en person att ångra att de uppdaterade sin version. iPhone.

Om du inte har bestämt dig än prova iOS 15 beta , kommer vi att visa dig de problem och buggar som finns i den här nya versionen. Några av dem löstes tack vare att Apple släppte den andra betaversionen av sitt operativsystem. Alla har dock inte lösts. Så ta en titt för att se vilka buggar användare har rapporterat de senaste dagarna.

IOS 15-fel

En av de nya funktionerna som presenterades på WWDC 2021 var Live text i den inbyggda kameraappen för Apple-enheter. Problemet är att det fortfarande inte fungerar, även med den andra betaversionen av iOS 15.

Detta är dock inte det enda felet som hittats eftersom själva meddelandeprogrammet slutar uppdateras. Det enda sättet att lösa detta problem är alltså att starta om mobiltelefonen. En annan tillkännagiven nyhet – fokuserat läge … Även om det fortfarande inte kan användas utan något fel. Om vi ​​till exempel vill använda telefonsvararfunktionen kommer detta inte att vara möjligt, eftersom det inte fungerar. Till och med hemskärmens sidor byts ut.

iOS 15 ru iPhone

Det finns till och med olika ljusstyrkaproblem egen panel av enheten när vi går upp så att låsskärmen aktiveras automatiskt. Istället för att behålla den justerade ljusstyrkan, justerar terminalen den och minskar den till ett minimum. Varje gång denna funktion används måste användaren alltså manuellt justera ljusstyrkan.

Och misstagen slutar inte där, eftersom de Apple-användare som använder AssistiveTouch dagligen har märkt hur de tenderar att olika fel och krascher i mobilen … En av dem är relaterad till Siri, som ständigt aktiveras eller till och med slutar fungera, och det är omöjligt att använda röstassistenten. Dessutom, om vi använder den flera gånger i rad, kommer den omedelbart att sluta svara. Den enda lösningen på detta är samma fall som tidigare, att starta om iPhone.

Ett annat stort problem som fortfarande finns på många enheter som har uppgraderat till den andra betaversionen av iOS 15 är att appar inte öppnas, stängs eller ens blockeras. Så det är klart att de kan vara det brister i själva kompatibiliteten

Relaterade artiklar

Back to top button