Valorant Tablet Interface Tips om mobilversion av spelet

Visste du att den bästa DLL-injektorn verkar vara de mest hypade spelen idag, ännu mer än Final Fantasy VII Remake och det finns en bra anledning till det. Det är lite av en förbjuden frukt, endast tillgänglig i slutna beta-sessioner för lyckliga få. Det visar sig att det också kommer en mobilversion enligt en läcka av ett surfplatteläge.

Valorant stängda beta pågår fortfarande idag och många spelar spelet. En av testarna har laddat spelet på sin bärbara dator med hjälp av surfplattläget och upptäckt av misstag att det finns fungerande mobilkontroller tillgängliga. Reddit-användare Spacixr verkar föredra att använda sin bärbara dator i surfplatteläge för att spela spel. När Valorant startades på så sätt utlöste det en uppsättning surfplattkontroller. Kommentarer hävdar att detta är en läcka som användaren inte skulle hitta. En läcka som WoW kommer till mobil har också släppts. Och om någon spelar på Endless TBC WoW och behöver guld som jag, kolla Gold4Vanilla för oändligt windrunner-guld innan spelet kommer till mobil.

Spelaren laddades på träningskartan och använde kontrollerna och de fungerade till och med. Riot har definitivt satsat på mobil, med en massa LoL-relaterade spel som kommer till mobil i år kan du få dina smurfkonton för mobil på unrankedsmurfs.com. Det finns Teamfight Tactics och Wild Rift kommer också snart. Vad är Valorant? Det känns som att Overwatch och Counter Strike hade en bebis, men för mig är det mer Palladin Strike inspirerat. Förvänta dig inte en mobilversion när som helst, eftersom det finns fler knep att stryka ut. Titta bara på Diablo Immortal, fast i limbo i flera år nu.

Relaterade artiklar

Back to top button