Valde Xiaomi som kommer att ha Android 12 –

För närvarande har tillverkaren inte gett alltför många tips om Xiaomi, Redman och Poco-telefonerna kommer de att uppdatera men efter ryktena om betan i Kina och den tid den erbjuder kan vi få en idé. En omfattande lista med vilken Xiaomi kommer att behöva ta hänsyn till användarnas önskemål för den nya versionen av operativsystemet.

Xiaomi-telefoner som kommer (eller borde) uppdatera till Android 12

Baserat på all information som samlats in kommer de första modellerna vi ska bekräfta att få Android 12, det är de som redan har påbörjat interna tester, en serie smartphones för vilka uppdateringen kommer ännu tidigare.

Bland dem finns den senaste avancerade Xiaomi-modellen, varav den första har uppdaterats MIUI 12 baserad på Android 12 … Men till detta kommer andra medlemmar i familjen I 11 och naturligtvis Mi 10-serien. Vi kommer att berätta om modellerna som nästan säkert kommer att uppdateras:

 • onsdag 11
 • Min 11 Pro
 • Min 11 Ultra
 • Min 11i
 • Min 11 Lite 5G
 • onsdag 10
 • Vi är 10 Pro
 • Mi 10 Ultra
 • Min 10T
 • Min 10T Pro
 • LITEN F3
 • LITEN F2 Pro

Till dessa modeller måste vi lägga till andra terminaler, bland vilka det finns medelklassterminaler som det inte finns mycket information om men som förväntas också ta emot uppgradera till Android 12 utan problem och på kort tid. Listan växer märkbart nedan, inklusive de modeller som vi eller våra familjemedlemmar kan ha:

 • Min blandveck
 • Min 11 Lite 4G
 • Min 10 Lite 5G
 • Min 10i
 • Min 10T Lite
 • Redmi Notes 9S
 • Redmi Notes 9 Pro
 • Redmi Note 9 Pro Max
 • Redmi Note 9 5G
 • Redmi Note 9T
 • Redmi Note 9 Pro 5G
 • Redmi Note 10
 • Redmi Notes 10S
 • Redmi Note 10T
 • Redmi Note 10 5G
 • Redmi Notes 10 Pro
 • Redmi Note 8 2021
 • Redmi 9T
 • Redmi 9 Power
 • LITEN F3 GT
 • LITEN X2 /
 • LITEN X3 NFC
 • POCO X3 Pro
 • LITEN M3 Pro 5G
 • BlackShark 3
 • BlackShark 3 Pro
 • BlackShark 4
 • BlackShark 4 Pro

De som kunde ha fått slut på uppdatering

Å andra sidan står vi inför en serie smartphones som släpptes för ungefär två år sedan och som skulle kunna få nya uppdateringar från MIUI 13, men ändå Xiaomi kommer att lämna utan Android 12 … Vi har sett denna rörelse mer än en gång, och därför är det inte förvånande att vi kommer att möta oss.

dudas redmi note 9

Modeller inklusive Redmi Note 9 eller Mi Note 10, två modeller som förebådar eran och kompletterar det hela:

 • Redmi Note 9
 • Min Note 10 Lite
 • onsdag 9
 • Ons 9 SE
 • Min 9 Lite
 • Min 9T
 • Min 9T Pro
 • Min anteckning 10
 • Min Note 10 Pro
 • Redmi Note 8
 • Redmi Note 8T
 • Redmi Notes 8 Pro
 • Redmire 9
 • Redmi 9A
 • Redmi 9AT
 • Redmi 9C

Relaterade artiklar

Back to top button