VAIO Phone A kostar mindre än förväntat men kommer inte att anlända till Europa (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: VAIO Phone A kostar mindre än förväntat men kommer inte att anlända till Europa (bild)

Kommer du ihåg VAIO Phone A, VAIO Phone Biz klon smartphone men med ett Android operativsystem? Efter det officiella tillkännagivandet som går tillbaka för några veckor sedan, är det ex-varumärke som tillhör Sony på väg att att avfyra enheten på den japanska marknaden.

Även om specifikationerna verkligen inte är i toppklass, är telefon A fortfarande en attraktiv terminal, tack vare dess noggranna design och konstruktion i aluminium. Listpriset, som är relativt lågt för en sådan smartphone, ökar intresset mest: 26 784 ¥, eller ca. 216 €vilket är nästan hälften jämfört med den över 400 € kostnaden för Phone Biz.

Tyvärr, som tidigare meddelats, kommer den nya Phone A knappast att kunna lämna de japanska gränserna, givet det det förväntas inte lanseras i andra länder. Den japanska marknaden är ganska speciell och det är inte ovanligt att den välkomnar exklusiva produkter, men det är synd att många giltiga produkter inte kan säljas även i Europa.

Relaterade artiklar

Back to top button