Vägen till WWDC 2021 — Den här veckan i Apple

Under veckan före Apples utvecklarevenemang tittar vi på vad vi kan förvänta oss på WWDC 2021, fler rykten om iPad Pro och MagSafe, firmware och betaversioner, och Ted Lasso.

Håll dig uppdaterad om alla Apple-nyheter

Postar varje vecka ett stort antal artiklar om Apple, inklusive historier och rykten om dess produkter och anslutna tredje parter. I vår videoserie, “This Week in Apple”, kondenserar vi de senaste sju dagarnas butiker till en enda video.

Varje avsnitt sammanställer den sista veckans jämnheter för Apple, och ger insikt och analys av vad som hände och vad som kunde hända. Källlänkar till berättelser som nämns finns längre ner på sidan, såväl som i YouTube-videoanteckningarna.

Bygger upp till WWDC, AirPower lever fortfarande, och e-postmeddelanden från Steve Jobs

Det mesta av fokus denna vecka ligger faktiskt på nästa vecka, med Apple som kommer att inleda sitt årliga WWDC-evenemang, inklusive dess så viktiga keynote på måndag. Tillsammans med de vanliga förväntningarna på större operativsystemuppdateringar finns det alltid en chans att Apple kommer att ta fram några hårdvaruuppdateringar, och under en tvåårig övergång till Apple Silicon gör det nya Mac-datorer mycket troliga.

För att återvända till denna vecka i synnerhet, diskuterade ryktesbruket att iPad Pro skulle få en glasbaksida och MagSafe-stöd, nya MacBook Pro-modeller och ändringar för den inkommande “iPhone 13” inklusive ett större batteri. Det talas också om AirPower, Apples olyckliga laddningsplatta för flera enheter, som kanske inte är helt död än.

Vi pratar också om uppdateringar av AirTag, den andra omgången av den nuvarande betalistan för operativsystemet, och Nanoleaf Elements HomeKit-lampor. E-postmeddelanden från medgrundaren Steve Jobs dyker också upp, och vad gäller Apple TV finns det goda nyheter för fans av och .

WWDC

Rykten

Nyheter

Följ alla detaljer om WWDC 2021 med den omfattande täckningen av hela veckolånga evenemanget från 7 juni till 11 juni, inklusive information om alla nya lanseringar och uppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button