Väderfunktionen i iOS 14.5 är endast tillgänglig i vissa länder –

Regnvarningar i iOS 14.5

Vi vet inte som ett test eller som en slutlig lösning, men i nuläget Endast Storbritannien och Irland den nya funktionen har implementerats i sin egen Time-app. Funktion som redan fanns i USA i flera månader och detta är att erbjuda regnprognos för nästa timme , antingen helt enkelt i widgeten eller under temperaturen, eller mer detaljerat genom att gå in i applikationen. Detta är vad vissa andra väderappar för iPhone redan har, men inte inbyggda.

Bild av Appleinsider

Redan i tidigare versioner har några nya funktioner lagts till i denna applikation, till exempel vissa väderprognoser beroende på plats. De har dock nått en stor del av världen, och därför är det konstigt att det bara förekommer regn i tre länder. Det är sant att regnväder är vanligare i brittiska länder, men det är ändå konstigt.

Tänk på att den här funktionen trots allt är i beta, precis som allt annat i iOS 14.5, så det skulle inte vara konstigt om det så småningom nådde resten av områdena, och det skulle inte vara orimligt för dem att blev slutligen föraktad. Det senare verkar dock osannolikt, eftersom det inte är mer än så heller, även om det inte gäller alla användare.

När kommer denna version att finnas tillgänglig?

Om du inte är en utvecklare måste du vänta några veckor för att få iOS 14.5 installerat på din iPhone. Som vanligt ger Apple inga datum för programuppdateringar. Men du behöver bara titta på hans historia för att beräkna en ungefärlig uppfattning om hans kalender, i vilket fall vi kommer att hitta i mitten av mars som det mest troliga releasedatumet för de slutliga versionerna av denna iOS 14.5 tillsammans med resten (iPadOS 14.5, watchOS 7.4, tvOS 14.5 och macOS 11.3). Tills dess kommer nya versioner att släppas för utvecklare, som förutom överraskningar kommer att vara var 1-2 vecka. Så har alltid varit fallet, förutom de i iOS 14.4 som hade en tillfällig julperiod, men den här gången ser vi inga semesterperioder inom en snar framtid.

Om du inte kan hålla ut och vill testa nu rekommenderar vi att du tar en titt på inlägget där vi visar hur du installerar betaversionen på iPhone. Även om vi rekommenderar att du tänker på det innan, eftersom alla betaversioner kan orsaka viss instabilitet i enheten, vilket kan orsaka fel som plötslig stängning av programmet, oväntade omstarter av iPhone och några andra mycket vanliga fel i dessa versioner som ännu inte är fokuserade på slutet användare….

Relaterade artiklar

Back to top button