Vad sägs om de påstådda priserna på Xiaomi Mi MIX 3? Det kommer också att finnas keramiska utgåvor och en “skenande”

Note: We hope you enjoy reading this article: Vad sägs om de påstådda priserna på Xiaomi Mi MIX 3? Det kommer också att finnas keramiska utgåvor och en “skenande”

Efter att ha illustrerat den påstådda designen av nästa topp i Xiaomi-serien, återvänder vi idag för att prata om det för att hänvisa till de hypotetiska versionerna av Mi MIX 3 som kommer att komma ut på marknaden med bilagor deras respektive priser. Utöver allt detta, en speciell specialutgåva av enheten a Ferrari tema.

Enligt den senaste informationen som läckt ut på nätet borde nästa topp i sortimentet för det kinesiska företaget komma ut på marknaden i två olika versionerden Standard och en sekund in keramisk. De respektive priserna kommer att variera, samt baserat på version, också beroende på mängden RAM och internminne som är integrerat:

  • 6 GB av RAM + 64 GB ROM för $ 510 (ca 434 €) för standardutgåvan, $660 (ca 561 €) för den keramiska utgåvan
  • 6 GB av RAM + 128 GB ROM för $ 555 (ca 472 €) för standardutgåvan, $ 705 (ca 599 €) för den keramiska utgåvan
  • 8 GB av RAM + 128 GB ROM för $600 (ca 510 €) för standardutgåvan, $ 750 (ca 639 €) för den keramiska utgåvan
  • 8 GB av RAM + 256 GB ROM för $645 (ca 549 €) för standardutgåvan, $ 795 (ca 676 €) för den keramiska utgåvan

Utöver de versioner som nämnts ovan skulle det också finnas en mycket speciell utgåva med Ferrari-tema, som skulle kunna integrera ett internminne från 512 GBäven om dess främsta egenheter bör ligga i design.

Den speciella versionen av Xiaomi skulle gå till fartduell direkt med Lamborghini-utgåvan av Oppo Find X.

Vi specificerar att, i förhållande till Ferrari specialutgåva, informationen de är inte särskilt tydliga och Xiaomi kunde välja att presentera, åtminstone i Europa, endast de “vanliga” versionerna som anges ovan. Angående angivna priserantar vi att de prognoser för den europeiska marknaden kommer att drabbas av en liten ökning jämfört med de som rapporteras idag.

Relaterade artiklar

Back to top button