Vad nätverket tycker om Samsung Galaxy Nexus

I väntan på att kunna röra den för en av våra vanliga, djupgående recensioner kan vi göra en liten sammanfattning av kommentarerna som lagts ut på webben av de som redan har haft möjlighet att prova. Uppenbarligen pratar vi om den aktuella smartphonen, Samsung (-Google) Galaxy Nexus.

Josh Topolsky, The Verge (entusiasten)

Galaxy Nexus är den bästa Android-telefonen som någonsin gjorts. Det är en av de bästa smartphones som någonsin gjorts, och med ett par små justeringar (särskilt på kameran) kan det vara den bästa smartphone som någonsin gjorts. […] Ice Cream Sandwich är i paritet med iOS och Windows Phone, och på många sätt är den överlägsen båda.

Jason Kincaid, TechCrunch (Lilliputian)

Telefonen är enorm. […] det är som att göra fingerövningar […] det är omöjligt att navigera i användargränssnittet utan att flytta handen upp och ner … uppsidan är att skärmen är trevlig att titta på. Texten är fantastisk och appar har mer utrymme att visa innehåll utan att bli oläsligt.

Myriam Joire, Engadget (det tekniska)

Vi är glada att kunna bekräfta att Galaxy Nexus är den första pentaband Android-enheten, vi har framgångsrikt testat den med både SIM T-Mobile USA och AT&T. hurra!

Daniel Bader, Mobilsirap (den “avslappnade”)

Sluta oroa dig för PenTile-tekniken. De Galaxy Nexus har en av de mest imponerande skärmar jag någonsin sett. […] Texten är exakt, betraktningsvinkeln är otrolig, de svarta är perfekta och skärpan är utöver det vanliga. […] för första gången kan vi säga att färgnoggrannheten är lika med en Super LCD-skärm

Kent German och Jessica Dolcourt, Cnet (den desillusionerade)

Då och då kommer en telefon ut som förändrar mobilbranschen för alltid. […] Samsung Galaxy Nexus är inte en av dem. […] Utan tvekan är det så Android-fans kommer att se det och kommer att njuta av varje tugga av deras “glasskaka”. Utan ICS är telefonen mer eller mindre bara en telefon, men tack vare den kommer du att ha en snygg och kraftfull smartphone i händerna.

Mike Isaac, Wired (beundraren)

ICS-startskärmen är välgjord. […] Mycket av känslan av förbättring skulle gå förlorad på en skärm av lägre kvalitet, men Super AMOLED:s 1280 x 720 pixlar för med sig tydliga, levande bilder som gör teknikätare i Samsung-skärmar.

Olika åsikter, delvis motstridiga, men alla är överens om bildskärmarnas skönhet och kvaliteten på ICS. Om han är stor, liten, lång eller fet, det är upp till var och en av oss att avgöra. Vi ville bara låta dig veta vad nätverket tycker om den nu förestående, även från oss, Galaxy Nexus, och kanske till och med ta ett leende från dig med några kommentarer lite överdrivet.

Vi lämnar er med ett par videorecensioner och den klassiska frågan: hur många av er kommer att stoppa den i fickan?

Relaterade artiklar

Back to top button