Vad mer kommer Apple att lansera 2021? iPhone, iPad, Mac, etc. –

I år presenterade Apple de nya iPad Pros, den uppdaterade iMac med M1-chippet, den efterlängtade AirTag, den nya Apple TV 4K och all ny mjukvara som tillkännagavs på WWDC för bara en månad sedan. I alla fall, det finns några saker kvar på hyllan till exempel som den mycket efterlängtade iPhone 13, såväl som andra produkter som också kan generera mycket buzz i företaget. Därefter kommer vi att överväga vilka dessa enheter är.

Vad är nytt från Apple vid olika evenemang fram till slutet av 2021?

Vi har alla ett mer eller mindre tydligt releasedatum för iPhone. Det är inte så att ett specifikt datum redan har bekräftats eller filtrerats, men vi vet att det blir september eftersom det är ett vanligt datum och inga förseningar förväntas. Antalet produkter som väntar på lansering kan dock få företaget att hålla minst 2 evenemang (september och oktober). Vem vet om det blir något mer, då det var upp till tre evenemang förra året och vi hade till och med en överraskningslansering i december med AirPods Max via ett pressmeddelande.

Dessa är, åtminstone enligt läckorna, de enheter som förväntas tillkännages före slutet av 2021:

  • iPhone 13: vi kommer att ha fyra nya smartphones i samma storlek som iPhone 12. Naturligtvis med interna förändringar på processornivå, förbättrade kameror i “Pro”-modellerna, en uppdateringsfrekvens på 120Hz i samma modeller och en mer än förväntad minskning av skåran »Genom hela sortimentet som stora innovationer.
  • Apple Watch Series 7: Den nya klockan från det kaliforniska företaget kommer inte att ta med sig nya hälsosensorer som förväntat, men den kommer att ha en del omarbetning och ett större batteri förväntas installeras tack vare några förändringar som kommer att göras för att få plats inuti kroppen.

rendering av Apple Watch Series 7

  • iPad 2021: Nionde generationens iPad kommer återigen att bli företagets lågprissurfplatta, med specifikationer mycket lika iPad Air 2019, med en skärmstorlek som sträcker sig från 10,2 till 10,5 tum och en klassisk hemknappsdesign.
  • IPad mini 6: Den lilla surfplattan förväntas komma med en helt ny design, ett A14-chip och Touch ID på låsknappen. Vad skulle vara en riktig moderniserad digital bärbar dator med ett chassi identiskt med iPad Air 2020, men med en skärmstorlek på inte mer än 9 tum.
  • AirPods 3: Apples tredje generationens öronsnäckor kommer att få en ny design som liknar “Pro”, men utan användning av distanser och utan funktioner som brusreducering.

Airpods 3 Concepto

  • AirPods Pro 2: Den avancerade hörapparaten kunde uppdateras trots att den inte hade den förrän 2022, eftersom vissa analytiker nyligen såg möjligheten att se den före årets slut. Eventuella nya föremål är fortfarande okända.
  • MacBook Pro: detta kommer att bära Apples nya Silicon-chip, antingen M1X eller M2 direkt. Den kommer att få en ny design som gör att 13-tumsmodellen kan uppgraderas till 14, och kommer att få tillbaka efterlängtade portar som HDMI, kortläsare och MagSafe. Till detta ska också läggas de identiska förbättringarna i 16-tumsmodellen.
  • MacBook Air: Detta Det är inte så klart om Apple kommer att släppa den i år, men om den gjorde det skulle den komma med en omdesign som liknar MacBook Pro, samt stil och färger som starkt påminner om iMac 2021. Naturligtvis skulle det inte har att antalet portar som “Pro”-intervallet kommer att inkludera.

Redan i juli skulle vi ha knappt två månader på oss att börja klargöra och bekräfta dessa och andra möjliga lanseringar som det Cupertino-baserade företaget skulle kunna överraska oss med. Vi kommer att hålla ett öga på ny information om honom.