Vad kommer att skilja mellan OnePlus 9 och OnePlus 9 Pro-skärmarna? –

OnePlus 9-serien är planerad att lanseras senare detta kvartal, och vi har redan sett några läckor om de två modellerna som kommer att väcka liv i helgen. Nu ger ny information oss möjlighet att förstå skillnaderna i skärmar som vi hittar mellan OnePlus 9 och OnePlus 9 Pro

Du kan föreställa dig att om ett år när alla stora telefonlanseringar ligger framför, kommer toppmodellerna av OnePlus inte att vänta på sig. Om OnePlus 8 och 8 Pro hade presenterats i april 2020 hade de kunnat se dagens ljus några veckor tidigare i år.

Naturligtvis kommer de två modellerna att ha Snapdragon 888-processor insida och batteri med snabbladdning 65W eller mer, men en ny läcka av information om telefoner idag belyser hur deras olika skärmar kommer att se ut.

Olika skärmar för olika mobiltelefoner

Den digitala chattstationen är återigen det medium som ansvarar för att främja vad Oneplus 9 kommer att innehålla en FHD + platt skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en storlek på 6,55 tum. Samtidigt hävdar ledaren det OnePlus 9 Pro kommer att erbjuda en böjd QHD+-panel med samma 120Hz uppdateringsfrekvens och en större storlek som når 6,78 tum.

Båda kommer att följa en designlinje som började förra året med olika smartphones som varumärket lanserade på marknaden. Både standardmodellen och Pro-versionen har en liten perforering i det vänstra hörnet för att rymma den främre kameran, som sannolikt delar samma sensor i båda modellerna.

Läckan föreslår också samma specifikationer som vi pratade om några rader tidigare, till exempel, 4 500 mAh batteri med 65W snabbladdning och den bästa processorn designad av Qualcomm för att nå toppen av 2021-serien. Till detta måste vi lägga till en design med en tunn tjocklek och en vikt som kommer att hålla sig under 200 gram.

Det bör noteras här att de två modellerna kanske inte använder samma batteri som Det gjorde inte OnePlus 8 och OnePlus 8 Pro … Det kommer att bero på om varumärket vill öka efterfrågan på båda enheterna genom att spara batterikapacitet, men tills mobiltelefoner introduceras kommer vi inte att kunna fördjupa oss i den aspekten.

Vi hoppas att OnePlus ger oss mer information om detta förr snarare än senare.