vad kommer att förändras med det nya systemet? –

24 juni nästa år får vi reda på det framtiden för windows … Microsoft noterade för några år sedan att Windows 10 skulle vara den senaste versionen av operativsystemet och att Windows från och med nu skulle ses som en tjänst. Det står inget om namnbytet, eftersom den nya uppdateringen skulle kunna levereras som vilken annan, men i utbyte mot en ny version av operativsystemet.

Det finns flera ledtrådar som tyder på det Microsoft kommer att förbereda Windows 11 … Den första är en teaser som företaget släppte för konferensmeddelandet den 24 juni, med en skugga från ett fönster med Windows-logotypen som visar nummer 11 på marken. Den andra lärde vi oss idag.

Enligt Windows Breaking News lade Microsft av misstag upp en ny supportsida för Sun Valley Windows innan dess officiella tillkännagivande. Det visar tydligt skillnaden mellan Windows 10 och Windows Sun Valley, vilket tyder på att det nya operativsystemet kommer att samexistera med Windows 10 och vara en annan version.

Sun Valley var kodnamnet för den här versionen och de inkluderade förmodligen det och ändrade sedan enkelt alla Sun Valley-omnämnanden till 11 efter det officiella tillkännagivandet. Länkarna till Sun Valley på supportsidan har tagits bort, även om de fortfarande är tillgängliga på GitHub.

Uppdatering, vad det än är, kommer att bli fri eftersom Microsoft till varje pris kommer att undvika att dela upp sin community så att samma sak som i fallet med Windows 7 kommer att hända igen. Den första betaversionen av systemet kommer att lanseras efter konferensen, där de kommer att putsa eventuella fel och testa nya föremål för en lansering runt november.

Windows kan följa Android: Endast nummer

Att Microsoft byter namn på operativsystemet kan också tyda på något viktigt: att Android kommer att följa efter. Google har slutat använda namn för att göra det lättare att identifiera varje version av systemet. Windows 10 är namnkaos eftersom dess namnpolicy är lång och tråkig att uttala och komma ihåg. Med Windows 11 , kunde de namnge följande Windows 11.1 , 11,2, etc.; eller gå direkt till Windows 12, 13, 14 och så vidare Allt detta skulle göra det lättare att identifiera de senaste tillgängliga versionerna av varje system. Om så är fallet kan vi se nya fysiska versioner av Windows, inklusive Windows Pro och Home.

Vad är nytt i Windows 11

Microsoft lagade så mycket nyheter för Sun Valley att de förmodligen bestämde sig för att döpa om systemet för att bättre differentiera det. Visuellt ska vi hitta nytt gränssnitt Med nya ikoner , rundade kanter , flytande fönster och Gratis design överallt. Sammantaget kommer vi att se förbättringar i Windows-prestanda.

Windows 10 Nuevo Menu 21h2

Vi kommer också att hitta designändringar som kommer att påverka File Explorer, fixa de röriga genvägarna när du ansluter en ny bildskärm, HDR-innehållsuppspelning eller förbättring när musikuppspelning via bluetooth

Microsoft Store kommer också att få intressanta förändringar, eftersom Microsoft ser ut att helt omdesigna sin design, erbjuda fler alternativ för utvecklare och göra det lättare att programmera åt båda hållen. Win32 och UWP genom att dela kod och öka deras kompatibilitet. De kan också innehålla nya program och applikationer med automatiska uppdateringar, som Chrome eller Firefox.

Relaterade artiklar

Back to top button