Vad har Galaxy S9 animojis gemensamt med Hulken och Tarkin? (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vad har Galaxy S9 animojis gemensamt med Hulken och Tarkin? (video)

Även om de officiellt presenterades först i förrgår på scenen av MWC 2018, finns det inga tecken på att förminska nyheterna om den senaste toppen av Samsung-sortimentet. Dagens nyfikenhet gäller en funktion som har införts i kölvattnet av vad Apple har gjort med iPhone X.

Som du vet om du har läst våra tidigare artiklar kan Galaxy S9 skapa en 3D-modell av användaren genom den främre kameran så att du kan skapa animerade emojis i förstärkt verklighet (kallas för kort animoji).

För dem som inte har förtroende i ämnet är det så 3D-avatar Vilket kan vara animerad i realtid helt enkelt genom att använda smartphonens fotosensor. Kort sagt, en sorts utveckling av klistermärkena som sågs på Galaxy S8 förra året.

Ta bara en selfie och inom några sekunderanvänder sig av Deep Learning och VFX-teknikkommer en att skapas din virtuella kopia att du kan se röra sig i verkligheten som omger dig, perfekt i proportion med de verkliga föremålen.

Vad är dess syfte? Kanske ingenting, men du kan använda det i meddelanden, videosamtal och andra tredjepartsapplikationer.

När man svarar på frågan om titeln kommer inte alla att veta att den här nya funktionen är resultatet av ens arbete liten uppstart. Loom.ai grundades förra året av specialeffektveteranen Kiran Bhat för DreamWorks och LucasFilm, som nyligen skapade virtuella varelser som Hulken i “Avengers” och Tarkin i “Rogue One”.

Relaterade artiklar

Back to top button