Vad har en gyllene bläckfisk att göra med Moto G5? Fråga Lenovo…

Note: We hope you enjoy reading this article: Vad har en gyllene bläckfisk att göra med Moto G5? Fråga Lenovo…

Det är ingen hemlighet Lenovo ha en konferens inplanerad under Mobile World Congress i Barcelona (27 februari, för att vara exakt): det som är förbryllande är varför han skapade en nedräkning på sin tyska sida med en gyllene bläckfisk på bakgrunden.

Den välsmakande bläckfisken porträtteras “inkilad” i logotypen för det bevingade huset, och omedelbart ovanför visas nedräkningen till händelsen. Det andra namnet med vilket djuret kan identifieras är “bläckfisk“, kanske en referens till SoC som används i en smartphone som kommer att presenteras för tillfället.

Alla ledtrådar pekar på Moto G5/G5 Plussom ska ha ett chip åttakärnigadet vill säga Qualcomm Snapdragon 430. Bredvid den bör vi hitta 2 GB av Bagge och 32 GB av internminne expanderbar via microSD.

Utrustningen kompletteras av en Fram kamera 5 megapixel en bak- från 13 uppl Android 7.0 Nougat. För att upptäcka den märkliga associationen av idéer (varför gyllene?! – Ed) vi måste därför vänta på MWCsom vi även i år kommer att följa direkt från Barcelona.

Relaterade artiklar

Back to top button