Vad har ändrats för iPhone-användning? –

Hjälp för kontroll- och meddelandecenter

Idag är det otänkbart att leva utan en kontrollcentral eller aviseringscentral. Dessa två funktioner implementerades 2013 och kopierade delvis designen av ANdroid. I kontrollcentret kunde olika inställningar göras, som att aktivera eller avaktivera flygplansläge, Bluetooth eller Wi-Fi. Den enda nackdelen var utan tvekan det faktum att möjligheten att aktivera eller inaktivera mobildata inte implementerades, och för detta var man tvungen att ta till det gamla pålitliga jailbreaket. Idag har detta kontrollcenter genomgått många förändringar för att berika det med inställningar med mer direkt åtkomst, samt möjligheten att interagera med mobil anslutning.

Att du slår på iPhone-skärmen och ser alla aviseringar utan att behöva låsa upp din dator är något som också dök upp i iOS 7. Det var tänkt så att du på ett ögonkast kan se alla händelser som var schemalagda för dagen den hände. lanserades som alla aviseringar.

Ankomst av AirDrop-systemet

Att skicka dokument mellan enheter i ekosystemet är väldigt enkelt tack vare AirDrop-tekniken. Apple hade för avsikt att använda den här tekniken för att gå lite bort från Bluetooth, som traditionellt har använts för den här typen av överföring. Med hjälp av ett Wi-Fi-nätverk var det lätt att dela innehåll, vilket var en riktig revolution. Även om det inte var fritt från kritik, eftersom det var många som såg att Apple hade för avsikt att skapa ett system som bara är tillgängligt för ekosystemet, och lämnar andra system åt sidan. Till slut lyckades han komma överens ganska bra med andra enheter och är fortfarande aktiv.

Omdesign av vissa applikationer

Vanligtvis inkluderar alla uppdateringar olika designändringar. Och den här versionen släpade inte efter. Into the Camera Appen stack ut främst genom att den gjorde den mycket mer intuitiv och användarvänlig, inklusive många ytterligare funktioner. Till exempel har ett rutnät lagts till, filtrerar i realtid eller byter från ett fångstläge till ett annat med ett enkelt svep. Till detta lades ett bildserieläge med en hastighet på 10 bilder per sekund, samt slowmotion-videoinspelning. Således har kameran förbättrats för att ta bilder av högre kvalitet.

När det gäller bilder har den älskade funktionen att automatiskt organisera alla foton som tagits integrerats. Fram till denna punkt har de alla distribuerats oregelbundet, ur funktion, men sedan iOS 7 har de börjat kategoriseras efter datum eller plats, vilket utan tvekan är ett måste i alla gallerier.

Slutligen har olika ändringar gjorts i Safari relaterade till mappen Favoriter och skärmar. Integration med Twitter är komplett med denna uppdatering, inklusive alla kontaktlänklistor som har delats via det sociala nätverket. Det inkluderar också förbättrad tillgänglighet med privat surfning samt ett adressfält.

Siri är slut på betatester

Siri släpptes ursprungligen i beta- eller testfas. Det var här som de nödvändiga justeringarna gjordes för att förbättra assistenten, vilket ledde till en verklig revolution på detta område. Sedan dess har många fler funktioner integrerats, vilket gör användningen av Siri mer tillförlitlig. Bland de nya funktionerna som har integrerats finns möjligheten att söka direkt på Twitter, Wikipedia och Bing utan att behöva öppna Safari.

Mindre nyheter

Till allt detta som vi har diskuterat måste andra nya funktioner läggas till, även om de är mindre, är de också märkta före och efter. Till exempel, inkommande samtal via FaceTime med enbart röst eller blockering av alla samtal. Till detta måste vi också lägga till möjligheten att skanna olika kort så att de alltid finns på iPhone, i en applikation som heter Passbook, som numera är känd som Wallet, som särskilt lyfter fram möjligheten att integrera boardingkort för ett flyg eller tåg.

Relaterade artiklar

Back to top button