Vad händer om V40 ThinQ inte är LG:s nästa toppklass?

Note: We hope you enjoy reading this article: Vad händer om V40 ThinQ inte är LG:s nästa toppklass?

Under åren hade LG vant oss vid en etablerad rutin vilket gav viss säkerhet i det ständigt föränderliga havet av teknologi. Nykomlingar till G-serien presenterades på våren i Barcelona med anledning av MWC, medan smartphones av V-serien de var menade att avslöjas på sensommaren under IFA som hålls i Berlin. Men 2018 markerade förmodligen en vändpunkt, eftersom LG G7 ThinQ inte hann komma till Spanien och lanserades senare.

Samma sak skulle kunna upprepas med nästa element i V-serienvilket förresten det kanske inte kallas V40 ThinQ som förväntat. Det är faktiskt färska nyheter registrering av varumärket “V90” av företagets mexikanska filial. Operationen ägde rum för ett par veckor sedan och hänvisas entydigt till en smartphone för kommersiellt utnyttjande.

Hur länge Ett sådant språng i numrering skulle verka konstigt än så länge verkar det inte som om termen “V40” ännu har registrerats av någon annan division av det sydkoreanska företaget.

Om informationen skulle visa sig vara korrekt skulle de numeriska serier som hittills följt en gemensam linjär progression skapa en diskontinuitet som är svår att förklara.

Enligt rykten ska nästa LG-topp i sortimentet vara utrustad med Snapdragon 845, OLED-skärm, trippel bakre kamera (som Huawei P20 Pro) och dubbel front. Vid det här laget, med tanke på språnget i namnet, är det rimligt att tro att det kommer att bli något mer.

Relaterade artiklar

Back to top button