Vad är WhatsApps hemliga meny?

Om du vill lära dig hur du kommer åt WhatsApps hemliga meny har du kommit till rätt plats. Vi kommer att förklara vad den här dolda WhatsApp-menyn gör och hur du kan använda den. Tryck bara på och håll appikonen för att utforska den “dolda menyn” i WhatsApp. Ett fönster öppnas med olika alternativ som kan skilja sig beroende på operativsystemet på din smartphone.

Vad gör WhatsApps hemliga meny?

WhatsApp är en av de viktigaste applikationerna på en smartphone och används ofta i många länder för att kommunicera med vänner och familj. Det är inte ett särskilt komplett verktyg, även om det ständigt erbjuder nya funktioner som möjligheten att läsa eller skriva ett meddelande medan du lyssnar på röstmemot. Så du kan använda några tips och tricks för att aktivera fler verktyg när du använder WhatsApp.

Vad är WhatsApps hemliga meny?

Ägs av Meta, tidigare känd som Facebook, är appen en låda med överraskningar eftersom den har en oändlig mängd fusk. Den här gången kommer vi att visa dig en genväg som kan användas på både Android- och iPhone-enheter.

Det föga kända WhatsApp-tricket har att göra med appens egen ikon och ger dig tillgång till en dold meny som gör att du snabbt kan utföra olika funktioner. Dessutom behöver du inte installera några appar från tredje part eller använda andra program för att använda den här funktionen, det är helt säkert. Nedan förklarar vi hur du kommer åt den här menyn och vad du kan göra med den.

Hur kommer jag åt den dolda menyn i WhatsApp?

Den här menyn är faktiskt ett sätt att se genvägar i WhatsApp som låter dig utföra olika funktioner utan att behöva öppna appen. För att komma åt den, och oavsett om du har en Android-smartphone eller iPhone, trycker du bara på och håller ned appikonen i några sekunder.

Efter en kort stund kommer en liten rullgardinsmeny upp med olika funktioner som varierar något beroende på om du använder Android eller iPhone. På telefoner som kör Googles operativsystem kommer menyn att visa klassiska alternativ som att ta bort appen, skapa en widget, redigera startskärmen och komma åt appinformation.

Vad är WhatsApps hemliga meny?

Utöver dessa alternativ finns det även direktåtkomst till kameran och chattarna för de tre senaste personerna du pratat mest med. På Apple-telefoner, dela eller ta bort appen eller redigera startskärmen; Den dolda menyn erbjuder också fyra alternativ: tillgång till kameran för att skicka ett foto, skapa en chatt, sök och “min QR-kod” som låter dig dela den med en kontakt. Även om den här dolda menyn är tillgänglig på båda operativsystemen måste du ha den senaste versionen av WhatsApp installerad på din smartphone. Dessutom, om du använder betaversionen av applikationen, kan alternativen i menyn vara annorlunda.

Relaterade artiklar

Back to top button