Vad är nytt, Windows-upplevelse i molnet –

Tjänsten är inriktad på företag, men kommer att tillåta individuella betalningar att nås av alla användare, så det kommer att vara öppet för alla som vill anställa honom. Med honom kommer vi att ha full Windows-upplevelse där program, data och inställningar synkroniseras över vilken enhet vi än använder. All information lagras i molnet, så all data är säker.

Cloud PC: en hybrid av moln och lokal PC

Microsoft skapar också en hybridkategori som heter moln pc , vilket gör att du kan få alla molnprestanda och tekniska möjligheter för enheten som används, så den kommer att bearbeta olika element beroende på enhetens kraft. På så sätt anpassar sig användarupplevelsen till användarnas och företagens behov och tar allt off-cloud prestanda och ge samma användarupplevelse från vilken enhet som helst, oavsett hur billig den är.

Cloud PC erbjuder intressanta fördelar. Det har vi till exempel omedelbar kom igång snabbare, med alla applikationer, verktyg och livedata från första stund. Dessutom finns det en möjlighet fortsätt från samma punkt där vi lämnade föregående session.

Som antytts av Microsoft kommer det att vara möjligt att anpassa och skala Windows 365 baserat på varje användares behov, där vi kan välja till exempel antalet processorkärnor vi vill använda, lagring eller RAM, som om värdtjänsten är involverad. Således kan vi se att sessioner kommer att virtualiseras på servrar med ganska flexibel skalbarhet beroende på vad vi behöver.

Med 1 kärna, 2 GB RAM och 64 GB

Den här tjänsten gör det möjligt för företag att tilldela en anställd en molndator på några minuter utan att skicka dem dedikerad hårdvara, vilket sparar dem mycket pengar.

Allt kommer att hanteras av Azure Virtual Desktop med inställningar som börjar med enkelkärnig vCPU, 2 GB RAM och 64 GB förvaring, tills 8 kärnor, 32 GB RAM och 512 GB internminne tillräckligt för att lagra Windows-filer. 10 i molnet.

Windows 365 kommer att vara tillgängligt från och med 2 augusti 2021 … Företaget har inte meddelat någon prissättning än, och vi har inga läckor eller tester för att uppskatta hur mycket det kan kosta. Tjänstens skalbarhet gör att den kan användas av både enskilda företag och stora företag med tusentals anställda. Det kommer att finnas två frågor som kan lösas: Företagande och entreprenörskap och det förväntas att det kommer att finnas paket med andra Microsoft 365-tjänster som t.ex Kontor , Kommer upp till 12 olika konfigurationer för båda versionerna.

Tjänsten skapades ursprungligen som en streamingtjänst för videospel med kodnamnet Arcadia, och utvecklingen började 2013. Allt detta arbete ledde dock till slut till skapandet av Windows 365, som är mycket lättare att tjäna pengar på. Företaget har påskyndat sitt arbete i detta läge på grund av pandemin som främjar distansarbete.

Relaterade artiklar

Back to top button